Ana sayfa Sosyal Medya Keremcem’in yeni filminde başrolde kuklalar var!..

Keremcem’in yeni filminde başrolde kuklalar var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem bir süredir televizyon ekranında yer almıyor. En son Kimse Bilmez isimli ATV dizisinin başrolünde izlediğimiz oyuncu, pandemi sürecinde müzikle uğraşmayı tercih etti.

Hayranlarının özlediği oyuncu değişik bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Keremcem’in Tuğba Melis Türk ile başrolü paylaşacağı  ‘Molly ile Tommy-Sihirli Miras’ adlı film, vantrolog kuklalar ile çekilecek ilk film olma özelliğini taşıyor.

EMK Film Production tarafından hayata geçirilen filmin yapımcılığını Elif Gül üstleniyor. Çekimleri  İstanbul’da gerçekleştirilecek ve üç hafta sürmesi planlanan film 2023’te vizyona girecek.

Molly İle Tommy – Sihirli Miras filminde; ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan Gözde’nin, Molly ile Tommy (vantrolog) kuklalarıyla başından geçen ilginç maceralarına tanık olacağız.

Keremcem'in yeni filminde başrolde kuklalar var!.. 7

Tuğba Melis Türk ve Keremcem’in başrollerini paylaştığı filmde; Hakan Akın, Deniz Oral, Faruk K, Zeynep Dizdar, Emre Ertunç, Elif Gül, Hakan Çankaya, Emre Mutlu, Ufuk Göçgüncü de rol alacak.

Filmin kadrosunda; Atilla Emirhan Kırık, Tuğba Kurun, Damla Nidam, Kıvanç Erkan, Ataberk Tufan da çocuk oyuncular olarak yer alacaklar.

Filmin senaryosunu yazan Eyüp Yağlı, aynı zamanda filmin yönetmenliğini de yapacak.. Filmin Genel Yönetmenliğini Kayhan Başoğlu, Görüntü Yönetmenliğini Yalçın Yadel, Uygulayıcı Yapımcılığını ise Hamdi Bor üstleniyor.