Ana sayfa Sosyal Medya Dünyayla Benim Aramda’nın yayınına günler kala Demet Özdemir sosyal medyayı salladı!

Dünyayla Benim Aramda’nın yayınına günler kala Demet Özdemir sosyal medyayı salladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Son dönemin en parlak isimlerinden biri olan Demet Özdemir bomba gibi bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Disney Plus’ın ikinci Türk dizisi olacak Dünyayla Benim Aramda’nın yayınına çok kısa süre kaldı. Geri sayım sürersen sosyal medyada Demet Özdemir fırtınası esiyor.

Sadece Türkiye’de değil yurt dışından da hayranlarının bu ara tüm dikkati Demet Özdemir’in üzerinde. Sebebi başarılı oyuncunun çok yakında çok iddialı bir yapımlar hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanması. Demet Özdemir’in başrolleri Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’la paylaştığı Dünyayla Benim Aramda dizisinin yayınına çok az kaldı.

Disney Plus’ın Kaçış’tan sonraki ikinci Türk dizisi olan Dünyayla Benim Aramda’nın ilk tanıtımını paylaşmasının ardından özellikle Demet Özdemir hayranlarının heyecanı iyice arttı. Özdemir’in yerli ve yabancı hayranları bu heyecanını sosyal medya paylaşımlarıyla dile getiriyor. Bu durum da Demet Özdemir’in Twitter’da gündem olmasını sağlıyor.

Dünyayla Benim Aramda’nın yayınına günler kala Demet Özdemir sosyal medyayı salladı! 3

Dizinin ilk fragmanının yayınlanmasının ardından Twitter gündeminden düşmeyen Demet Özdemir de çok heyecanlı. Çok yakında yeni dizisiyle ekrana gelecek oyuncu, nikah masasına oturmanın heyecanını da yaşıyor.

Dizinin ilk sezonu 10 bölüm olarak çekildi. Dünyayla Benim Aramda’da iki sevgili arasında yaşanan bir aşk üçüncü bir kişi ile sorgulanıyor. Demet Özdemir’in canlandırdığı İlkin’ karakteri sevgilisi olan Tolga’nın (Buğra Gülsoy) aşkını bir başka kadını (Hafsanur Sancaktutan) araya koyarak sınıyor.

Eğlenceli hikayesi ile dikkat çekecek olan dizinin fragmanının da yayınlanmasından sonra yayın tarihi merak konusu oldu. Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; , “Çok az bir süre kaldı. Tam olarak bir tarih veremiyorum. Ama gerçekten çok keyifli bir süreçti. Çok az kaldı onu söyleyebilirim” ifadesini kullanmıştı.