Ana sayfa Sosyal Medya Reytingleri yükselten Gelsin Hayat Bildiği gibi bir sahnesiyle izleyicinin kalbini titretti!

Reytingleri yükselten Gelsin Hayat Bildiği gibi bir sahnesiyle izleyicinin kalbini titretti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BKM’nin Show TV için çektiği yeni dizi Gelsin Hayat Bildiği gibi ikinci bölümüyle ekrana geldi. İkinci bölümde reytingleri yükselten dizinin bir sahnesi izleyicilerin kalbini titretti.

Senaryosu Gani Müjde tarafından kaleme alınan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ikinci bölümü 28 Temmuz Perşembe akşamı ekrana geldi. İlk bölümüyle reytinglerde kötü bir başlangıç yapan dizi ikinci haftasında yükselişe geçti. Bu durum dizisi sevenler arasında büyük mutluluk yarattı.

Reytingleri yükselten Gelsin Hayat Bildiği gibi bir sahnesiyle izleyicinin kalbini titretti! 7

Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisinin ikinci bölümündeki bir sahne ise izleyicilerin büyük övgüsünü aldı. Bu sahnede Ertan Saban’ın canlandırdığı öğretmen Sadi, okulun koridorunda Atatürk’ün fotoğrafını görüyor. Yamulan fotoğrafı düzelten Sadi, Atatürk’ün önünde saygıyla eğiliyor.

Dizinin ikinci bölümündeki bu sahne birçok izleyicinin büyük övgüsünü topladı. İzleyiciler bu sahneyle içlerinin eridiğini belirtirken senaristi ve yapım şirketini de takdir ettiklerini belirttiler. İzleyiciler bu gibi ayrıntıların çok önemli olduğuna dikkat çektiler.

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada.

Perşembe akşamları ekrana gelen dizi ilk bölümüyle reytinglerde kötü bir başlangıç yapmıştı. Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisi ilk bölümüyle tüm izleyicilerde 8., AB’de 5 ve ABC1’de ise 4. sırada yer almıştı. Dizi ikinci bölümünde ise tüm izleyicilerde üçüncülüğe yükseldi. AB ve ABC1’de de ikinci oldu.