Ana sayfa Sosyal Medya Bir kalemde tüm borçları sildi! Cansu Dere, yaptığı bağış ile gönülleri fethetti

Bir kalemde tüm borçları sildi! Cansu Dere, yaptığı bağış ile gönülleri fethetti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Kanal D’de yayınlanın Sadakatsiz dizisi ile ekranlara gelen Cansu Dere, sokak hayvanlarına olan hassasiyetini gösteren bir bağışla gündeme geldi. Oyuncu, yeni dizisiyle gündemdeyken, aynı zamanda sevimli dostlarını da unutmadı. Ünlü oyuncu, hayvansever bir kişi olarak yaptığı bağış ile dikkatleri çekti.

Cansu Dere’nin sokak hayvanları için yapılan tüm masrafları ödediği ortaya çıktı. ‘Kurtaranev’ ve ‘orman beslemesi’ isimli iki instagram adresinden yapılan paylaşımlar ile Dere’nin yaptığı bağış ortaya çıktı.

Cansu Dere, sokak hayvanları için veteriner masraflarını ödedi. Bu iki hesaptan yapılan bildirimde Cansu Dere’ye teşekkür edilirken, kliniğe olan borçlarının tamamının ünlü oyuncu tarafından ödendiği belirtiliyo.

Bir kalemde tüm borçları sildi! Cansu Dere, yaptığı bağış ile gönülleri fethetti 8

Cansu Dere’nin sevimli hayvanlarla verdiği pozların yer aldığı paylaşımda oyuncuya “”Kurtaran Ev çocukları için yaptığınız destek için çook teşekkür ederiz. İyi ki varsınız” ifadesi kullanılmakta.

Ormanlara bırakılan ve açlıkla, hastalıkla savaşan hayvanlar için uğraşan orman beslemesi hesabının sahibi Mustafa Kaygusuz da Cansu Dere’ye desteği için teşekkür ederken kliniğe olan borçlarının tamamının da Cansu Dere tarafından kapatıldığını belirtiyor.

Bir kalemde tüm borçları sildi! Cansu Dere, yaptığı bağış ile gönülleri fethetti 9