Ana sayfa Dizi Haberleri Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Serkan Çayoğlu hayranlarının büyük endişesi!

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Serkan Çayoğlu hayranlarının büyük endişesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, geçen sezondan bu yana TRT1 ekranında Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulüm ve kurutuluş mücadelesi ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Ankaralı karakterini canlandıran oyuncu, ikinci sezonu Kıbrıs Zafere Doğru ismi ile yayınlanan dizideki yüksek performansı ile göz dolduruyor. Dizinin 13. bölümünde Kemal Uçar’ın başarıyla canlandırdığı Şehit pilot Cengiz Topel’in sahneleri izleyenleri derinden etkiledi. İşkence edilerek Rumlar tarafından öldürülen Cengiz Topel’in anısının yaşatılacağı 14. bölümde Ankara karakteri de vurulacak.

Serkan Çayoğlu’nun hayranları ise bir ayrılık yaşanmasından endişe ediyor. Dizinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı ve vurulan Ankaralı karakterinin hikayeden ayrılma ihtimali belirdi.

Ancak senaristlerin zaman zaman yaptığı bu ayrılık vurguları dizinin heyecanını yükseltmek için sergileniyor. Setten yansıyan ve Serkan Çayoğlu’nun hikayeyi bıraktığına yönelik bir bilgi yok.

12 Kasım Cuma akşamı çok duygusal bir bölüm geliyor. 14. yeni bölümden ilk fragman yayınlandı ve izleyiciler yine farklı duyguları bir arada yaşayacak.