Ana sayfa Dizi Haberleri Kıbrıs Zafere Doğru’dan sonra Tayanç Ayaydın yeni dizisini buldu!

Kıbrıs Zafere Doğru’dan sonra Tayanç Ayaydın yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tayanç Ayaydın, rol aldığı tüm yapımlarda farkını ortaya koyan bir isim ve bunu Kıbrıs Zafere Doğru dizisindeki Samson karakteri ile de ortaya koydu. İki sezon süren ve TRT1’de yayınlanan dizide, izleyicilerin sevmediği bir karakteri çok başarılı bir şekilde canlandırması Tayanç Ayaydın’ın yeteneklerinin de bir kez daha öne çıkmasını sağladı.

Uzun yıllardır hem sinema hem de televizyon dizilerinde rol alan Tayanç Ayaydın, çok farklı karakterleri ustalıkla canlandıran ve her rolünün hissiyatını izleyicilere geçirmeyi başaran bir oyuncu…

Aliye dizisindeki Kahraman karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, Sıla dizisinde ise Abay olarak da birçok izleyici tarafından hatırlanacaktır. Hayat Şarkısı dizisindeki Hüseyin, Kırgın Çiçekler’deki Ejder karakterleri de birçok izleyici için unutulmaz roller olmuştu.

Kıbrıs Zafere Doğru'dan sonra Tayanç Ayaydın yeni dizisini buldu! 7

Son yıllarda birbiri ardına dizilerde izlediğimiz Tayanç Ayaydın, Aralık ayında çekimleri tamamlanan Kıbrıs Zafere Doğru projesinin ardından dinlenme fırsatı buldu.

2 sezon süren ve bu dizideki yoğun çalışmaların ardından ünlü oyuncu şimdi de Tozlu Yaka isimli Fox TV dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Genç isimlerle tecrübeli oyuncuları bir araya getiren dizi, zengin ve fakir öğrencilerin etkileyici dram hikayesi üzerine kurulan bir yapım.

Nilsu Berfin Aktaş ve Çağla Şimşek’in başrolde yer alacağı netleşti. Genç oyuncular Can Bartu Aslan ile Serra Pirinç ile de anlaşma sağlandı. Ayıca Burak Dakak ile de görüşmeler yapıldığı ortaya çıkmıştı. Dizide yer alacak tecrübeli isimler arasında Dolunay Soysert, Kadim Yaşar, Nebil Sayan ve Nur Yazar da bulunuyor.

Tayanç Ayaydın hem tecrübeli hem de genç oyuncuların yer alacağı Tozlu Yaka isimli diziyle birlikte önümüzdeki günlerde yeniden sete çıkacak ve eminiz ki yine çok etkili bir performans ile izleyicilerle buluşacaktır.