Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz ve Alina Boz’un Maraşlı dizisine yıllardır ekranda olmayan bir isim katıldı

Burak Deniz ve Alina Boz’un Maraşlı dizisine yıllardır ekranda olmayan bir isim katıldı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanacak olan ve sezonun iddialı yapımları arasında bulunun Maraşlı dizisinin hazırlıkları halen devam ediyor. Dizinin başrollerini Burak Deniz ve Ali Boz paylaşıyorlar. İki oyuncunun hayranlarının heyecanla bekledikleri diziyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Aynı zamanda Aşk 102 isimli Netflix’in dizisinde oynayan Alina Boz’un bir süre önce Corona testi pozitif çıkmıştı. Evinde karantinaya alınan oyuncunun sağlık durumu iyi ve yeniden sete döndü. Maraşlı’nın çekimleri ise henüz başlamadı. Burak Deniz ise ekranlara son olarak Bizim Hikaye dizisiyle gelmişti.

Oyuncu bir süre önce BluTV için çekilen Yarım Kalan Aşklar isimli dizide Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynamıştı.
İddialı bir dizi olan Maraşlı dizisinin yapımcılığını Tims&B Yapım şirketinin üstlenirken Ekim ayında yayınlanması planlanmakta.

Ethem Özışık’ın yazdığı, Kudret Sabancı’nın ise yönetmenliğini yaptığı dizinin ekibine geçtiğimiz günlerde Melis İşiten katılmıştı. İşiten, geçtiğimiz yıl kızı Ada’nın da babası olan meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile evliliğini noktalamıştı.

Son olarak bir isim daha diziye katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından bu ismi duyurdu. Uzun süredir ekranlarda olmayan ve bir dönem Hülya Avşar’a olan benzerliğiyle büyük dikkat çeken Neslihan Acar, Maraşlı dizisinde oynayacak. Acar, son olarak O Hayat Benim dizisinde oynamıştı.

Burak Deniz ve Alina Boz'un Maraşlı dizisine yıllardır ekranda olmayan bir isim katıldı 7