Ana sayfa Sosyal Medya Kime benzediği ortaya çıktı! Büşra Pekin’e bakın, tam babasının kızı!

Kime benzediği ortaya çıktı! Büşra Pekin’e bakın, tam babasının kızı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile çıkış yapan Oyuncu Büşra Pekin, son dönemde verdiği kilolarla dikkat çekmişti. Sıkı bir diyet ve doğru beslenme ile istediği kilolara inen oyuncu, her giydiğini yakıştırdığı bir dönemde keyifli paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Oyuncu, son yaptığı paylaşımla ise şaşırttı.

Son yıllarda daha çok rol aldığı filmlerle ön plana çıkan Büşra Pekin, Benim Adım Feridun, Tatlım Tatlım, Fırıncının Karısı, Bayi Toplantısı gibi yapımlarda yer aldı. Pekin, Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinden arkadaşlarının projelerine de destek veriyor ve rol almaya devam ediyor.

Oyuncunun instagram’da yaptığı son paylaşımda ise babasıyla bir pozu görülüyor. Babası Volkan Pekin’e esprili bir şekilde ‘Volki’ diye hitap eden oyuncu, doğum gününü kutlayarak kendisini iyi yetişmesindeki payı için de teşekkür etti.

Büşra Pekin’in bu paylaşımına şarkıcı Zeynep Bastık da “Bu ne tatlılık” yorumuyla beğeni gönderirken, pek çok hayranından da yine beğeniler geliyor oyuncuya. Aynı zamanda meslektaşları Berrak Tüzünataç, Ezgi Mola da bu fotoğrafa beğeni yapanlar arasında.

Kimi takipçilerinin “Babasının kızı” yorumunu yaptığı oyuncunun babası ile benzerliği de dikkat çekiyor. Gülüşleri, simaları, bakışları hayli benzemekte. Bakalım siz de aynısını düşünecek misiniz?

İşte Büşra Pekin’in babasıyla pozu:

İyi ki doğdun Volki ❤️
Sevgi dolu,iyilik dolu kalbinle yetiştirdiğin bu kız sana ve sağlığına her gün şükrediyor.
Babam❤️Ben.

Kime benzediği ortaya çıktı! Büşra Pekin'e bakın, tam babasının kızı! 7