Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinden ayrılan oyuncu Tövbeler Olsun dizisine transfer oldu…

Babil dizisinden ayrılan oyuncu Tövbeler Olsun dizisine transfer oldu…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV’de ekrana gelen Babil dizisinde rol alan bir isim, TRT’nin Tövbeler Olsun isimli dizisine geçti. Bilindiği gibi Babil dizisinde Aslı Enver’in oynadığı Ayşe’nin aslında Nihal isimli bir polis olduğu sonradan ortaya çıkmıştı. Nihal, Mesut Akusta’nın oynadığı Süleyman karakterinin iş yerine sekreter olarak girmeyi başarmıştı.

Ayşe’nin yani Nihal’in gizli polis olarak yardımcısı ve destekçisi olan kişi ise Aydan’dı. İlk sezon dizide yer alan Aydan karakteri, Babil dizisinde artık olmayacak. Aydan’ı oynayan Aydan Koptur ise Tövbeler Olsun dizisinin kadrosuna katıldı. Koptur’un dizinin 5. bölümünden itibaren Sena karakterine hayat vereceğini Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından paylaştı.

Babil dizisinden ayrılan oyuncu Tövbeler Olsun dizisine transfer oldu... 7

Aydan Koptur, aslında pek çok yapımda rol almış bir isim. Son olarak Babil’de oynayan Koptur, Yol Arkadaşım 2, Hayat Ağacı, Küçük Esnaf, Aslan Ailem, Dayan Yüreğim, Muhteşem Yüzyıl ve Çocuklar Duymasın dizilerinde de oynamıştı. Başarılı oyuncu bu kez Tövbeler Olsun ile ekranlara gelecek.

Tövbeler Olsun dizisinin 4. yeni bölümü ise 30 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak. TRT1’in 2020-2021 sezonunda yayına aldığı ilk yeni dizi olarak da dikkat çekiyor. Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu’nu buluşturan dizinin kemik bir izleyici kitlesi oluştu.

İşte 30 Ağustos Pazar akşamı yayınlanacak olan 4. bölümden ilk fragman: