Ana sayfa Sosyal Medya Kimileri Can Yaman’a destek olurken, kimileri ise köstek olmayı tercih etti!

Kimileri Can Yaman’a destek olurken, kimileri ise köstek olmayı tercih etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, 2 yıldır Türkiye’den uzakta yaşıyor ama kalbi hep burası için atıyor. En son Disney Plus için çekilen El Turco dizisinin seti için Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de bulunan ünlü oyuncu, Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketinin ardından da yardım çabalarına katıldı.

Ünlü oyuncu, Ahbap Derneği’ne 250 bin TL bağışlamasının yanı sıra İtalya’da geçtiğimiz yıl kurduğu ve çocuklar için çalışan Can Yaman For Children isimli derneği aracılığı ile de bir yardım kampanyası başlattı. Ünlü oyuncu, bu kampanyadan elde edilen 80 bin Euro’yu da yine depremzedeler yararına kullanılması için Ahbap Derneği’ne gönderdi.

Bu yardım faaliyetleri sırasında birçok hayranı ünlü oyuncunun çağrısına katılarak, bağışlarda bulunurken, bazı kişilerin ise fırsattan yararlanmak için bir sahtekarlık peşinde koştuğu ortaya çıktı.

İtalya’da yayınlanan Grazia dergisine konuşan Can Yaman, bazı kişilerin sosyal medyada sahte profiller oluşturarak bu yardım kampanyası üzerinden kendilerine çıkar sağlamaya çalıştıklarını anlattı.

Ünlü oyuncu, dergideki açıklamasında şöyle diyor: “Maalesef takipçilerden benim adıma sahte profiller olduğunu öğrendim. Tek somut ve gerçek yardım, derneğim aracılığıyla gönderilecek ve daha önce yapılan hayır faaliyetlerinde olduğu gibi maksimum şeffaflık sağlamak için belgelenecektir” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu depremden etkilenen vatandaşlar için ortaya koyan seferberlik durumuna önemli bir katkı yaparken, herkesin hak ettiği huzuru yeniden kazanmasını arzu ettiğini de ifade etti.

Kimileri Can Yaman'a destek olurken, kimileri ise köstek olmayı tercih etti! 7