Ana sayfa Dizi Fragmanları Kimse Bilmez 12. bölüm fragmanları, özeti ve fotoğrafları!

Kimse Bilmez 12. bölüm fragmanları, özeti ve fotoğrafları!

tarafından ker_def

atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Kimse Bilmez dizisi, 12. yeni bölümüyle ekranda yer almaya hazırlanıyor.3 Eylül Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde bir hayli dikkat çeken gelişmeler yaşanacak.

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor.

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Asya Taşkın, Berke Üzrek ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

12.BÖLÜM GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Haberimizde 12. yeni bölümden önemli detayları, fragmanları, özet bilgileri ve fotoğrafları bulabilirsiniz.

Behzat Ç.’nin Cevdet’i olarak akıllarda kalan Berke Üzrek de diziye 12.bölümden itibaren Mert karakteriyle katılıyor.

12’nci bölümden itibaren tiyatro kökenli Berke Üzrek diziye damga vuracak.

Dizide ‘Vedat’ ve ‘Pilot’un düşmanı olan ‘Takacı’nın kardeşi ‘Mert’ karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olan Berke Üzrek, izleyiciyi farklı bir hikayenin içine sokacak.

‘Mert’ karakteri ‘Pilot’un başını bir hayli ağrıtacak. Ağabeyi ‘Takacı’nın intikamını almak isteyen ‘Mert’in en büyük korkusu ise ‘düşmanlarının ondan daha fazla yaşaması’.

İşte 12.bölüm 1. fragmanı:

Peki 12. yeni bölümde neler yaşanacak?

Ali ve Pilot, Ali’nin zekası sayesinde Takacı’nın tuzağından kurtulur. Ama Vedat’ın beklenmedik hamlesi, Pilot ve Vedat’ın kaçak duruma düşmesine neden olur.

Pilot, bir yandan polisten kaçarken, bir yandan Duygu’yla görüşmeye devam eder. Pilot, durumunu Duygu’dan saklamayı başarabilecek mi?

Öte yandan, Ali ve Sevda sahte evlilikleri sayesinde birbirlerine yaklaşırken, Uygar onları ayırmak için korkunç bir plan kurar.

Ali ve Sevda, Uygar’ın planı karşısında ne yapacak?

İşte 12. bölüm 2. fragmanı:

KÜNYE:

Yayın Tarihi : 3 Eylül 2019 / Salı

Yayın Saati : 20.00

Yapımcı : Baba Yapım

Yönetmen : Kartal Çidamlı, U. Hakan Eren

Senaryo : Hasan Burak Kayacı

Oyuncular : Keremcem (Ali), Özgü Kaya (Sevda), Engin Hepileri (Uygar), Burak Serdar Şanal (Pilot), Zeynep Elçin (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Kubilay Penbeklioğlu (Köksal), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu (Hüdaverdi), Yiğit Koçak (Sinan), Selda Özbek (Meral), Hakan Altıner (İlhan), Timur Ölkebaş (Vedat), Burak Haktanır (Ergin), Onur Dikmen (Sarp), Mehmet Ali Kaptanlar (Samim), Adnan Biricik (Kurtbey), Ahmet Mekin (Tuğrul Baba) ve Asya Taşkın (Zeynep)