Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez 2. bölümüne Tuğrul Baba lakaplı Ahmet Mekin damga vuracak!

Kimse Bilmez 2. bölümüne Tuğrul Baba lakaplı Ahmet Mekin damga vuracak!

tarafından ker_def

ATV’nin yaz aylarına damga vuracak ‘Baba Yapım’ imzalı yeni dizisi ‘Kimse Bilmez’in merakla beklenen ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni bölüm tanıtımına usta oyuncu ‘Tuğrul Baba’ karakterini canlandıran Ahmet Mekin damga vurdu.

Yediden yetmişe herkesi sürükleyici bir hikayenin içine alacak Kimse Bilemez’in senaryosunu Hasan Burak Kayacı kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren oturuyor. İlk bölümüyle seyircisini ekran başına kilitleyen ‘Kimse Bilmez’in ikinci bölüm tanıtımı da büyük merak uyandırdı. Aksiyon dolu sahnelerinin yer aldığı tanıtım, seyirciyi maceranın içine alacak.

Kimse Bilmez 2. bölüm 2. fragmanı:

USTA OYUNCU KAMERA KARŞISINDA

İkinci bölüm tanıtımına usta oyuncu Ahmet Mekin damgasını vurdu. Mekin, görme yetisi olmayan ‘Tuğrul Baba’ karakterini canlandırırken aynı zamanda da dizinin kilit ismi olacak. Ali’nin yetiştirme yurdundan hocası olan Tuğrul Baba, Ali’ye karanlıkta görmeyi öğreten bilge kişi. Tek arzusu ise ölmeden önce Ali’nin yıllar önce kaybettiği kardeşiyle kavuşması.

Kimse Bilmez 2. bölümüne Tuğrul Baba lakaplı Ahmet Mekin damga vuracak! 7

Başrollerini Keremcem (Ali), Özgü Kaya (Sevda), Engin Hepileri (Uygar) ve Burak Serdar Şanal’ın (Pilot) paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Zeynep Elçin (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Kubilay Penbeklioğlu (Köksal), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu (Hüdaverdi), Yiğit Koçak (Sinan), Selda Özbek (Meral), Hakan Altıner (İlhan), Timur Ölkebaş (Vedat), Burak Haktanır (Ergin), Onur Dikmen (Sarp), Mehmet Ali Kaptanlar (Samim), Adnan Biricik (Kurtbey) ve Ahmet Mekin (Tuğrul Baba) gibi usta isimler yer alıyor.

İLK BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kardeşini acımasız bir mafya olan Pilot’un elinden kurtarmak için, Sevda’ya 100 bin lira lazımdı. Parayı kendisine saplantılı bir şekilde aşık olan Uygar’dan alıp kaçtı. Uygar Sarıkaya ve polisin elinden kurtulmaya çalışırken bir köşeye sıkıştı. Hiç kaçacak bir yeri olmadığı an, çareyi penceresini açık gördüğü Ali’nin evine gizlice girmekte buldu. Ali ve Sevda’nın yolları bir daha ayrılmamak üzere böyle kesişti. Uygar, Ali yokken Sevda’yı zorla kendi evine götürdü. Ali, Sevda’yı kurtarmak için Uygar’ın villasını bastı, tam Sevda’yı Uygar’ın elinden kurtarmış alıp gidecekken kendisini Pilot’un silahının ucunda buldu. Ali, kendisine silah doğrultan bu adamın yıllar yılı aradığı kardeşi olduğundan habersizdi.

Kimse Bilmez, 18 Haziran Salı saat 20.00’de atv’de!