Ana sayfa Dizi Fragmanları Kimse Bilmez 2. fragmanı yayınlandı! Erkenci Kuş karşısında ne yapacak?

Kimse Bilmez 2. fragmanı yayınlandı! Erkenci Kuş karşısında ne yapacak?

tarafından ker_def

atv ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Kimse Bilmez 11 Haziran Salı günü saat 20.00’de ekrana gelmeye hazırlanıyor. Keremcem hayranları heyecanla dizinin başlamasını bekliyor. Daha önce Adı Efsane dizisinde Sibel karakterine hayat veren Özgü Kaya, daha sonra da Mehmetçik Kutül Amare dizisinde rol almıştı. Özgü Kaya’nın Keremcem ile uyumu çok merak edilmekte. Ayrıca, Erkenci Kuş dizisi de artık salı akşamları yayınlanacak. Yani Star TV ile atv arasında bir reyting yarışını izleyeceğiz. Yaz ekranında izleyicinin de azlığı düşünüldüğünde Kimse Bilmez dizisinin bu noktada bir sıkıntı yaşayabileceği düşüncesi de akıllarda duruyor.

Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çimden ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera eksik olmayacak. Kimse Bilmez dizisinin 2. fragmanı yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Zeynep Elçin, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, 11 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle yayında olacak.