Ana sayfa Dizi Fragmanları Kimse Bilmez 24. bölümde rüya değil, Pilot’un peşine düştüğü kişi kardeşi Ali!

Kimse Bilmez 24. bölümde rüya değil, Pilot’un peşine düştüğü kişi kardeşi Ali!

tarafından ker_def

Kimse Bilmez dizisinin 24.yeni bölümü 1 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’de atv’de olacak. Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal ve Zenep Elçin’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağının detayını haberimizde bulabilirsiniz.

Ali ve ve Pilot, yıllar sonra kavuşmuştur. Birbirlerinin hayatlarına yeniden girmeye çalışan iki kardeş, bir yandan da geçmişlerinin izleriyle yüzleşmeye devam ederler.

Ali, bir yandan kendinden saklanan geçmişinin peşine düşer ve tüm oklar Kurtbey’i gösterir. Kurtbey, bunca zaman sakladığı gerçeklerle Ali’den kurtulabilecek mi?

Kimse Bilmez 24. bölümde rüya değil, Pilot'un peşine düştüğü kişi kardeşi Ali! 8

Babasının katilinin Ali olduğunu öğrenen Vedat, intikam peşine düşer. Pilot, ‘babam’ dediği kişiyi öldürenenin kardeşi Ali olduğunu öğrenecek mi?

Sevda ile bir bütün olmayı arzulayan Ali, onun için çok özel bir sürpriz hazırlar. Sevda’ya evlenme teklif eden Ali ne cevap alacak?

Kimse Bilmez 24. bölümde rüya değil, Pilot'un peşine düştüğü kişi kardeşi Ali! 9

Öte yandan Uygar, Ali’yi öldürmek için yeni bir plan yapmıştır. Ali’yi öldürmeye çalışan Uygar, başarılı olabilecek mi?

Yapımcı : Baba Yapım

Yönetmen : U. Hakan Eren, Reyhan Pekar

Senaryo : Hasan Burak Kayacı

Oyuncular : Keremcem (Ali), Özgü Kaya (Sevda), Engin Hepileri (Uygar), Burak Serdar Şanal (Pilot), Zeynep Elçin (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Kubilay Penbeklioğlu (Köksal), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu (Hüdaverdi), Yiğit Koçak (Sinan), Selda Özbek (Meral), Hakan Altıner (İlhan), Timur Ölkebaş (Vedat), Burak Haktanır (Ergin), Onur Dikmen (Sarp), Adnan Biricik (Kurtbey), Beran Özel (Ezgi), Asya Taşkın (Zeynep), Sevtap Özaltun (Özlem) ve Fatma Karanfil (Nilüfer)