Ana sayfa Dizi Fragmanları Kimse Bilmez 24 Kasım 23. bölümde Ali ve Pilot’un duygusal kavuşması!

Kimse Bilmez 24 Kasım 23. bölümde Ali ve Pilot’un duygusal kavuşması!

tarafından ker_def

Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen ‘Kimse Bilmez’’in 23’ncü bölüm tanıtımı büyük merak uyandırdı. 24 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de atv’de yayınlanacak olan dizinin 23. bölüm fragmanında, yıllar sonra kardeş olduklarını öğrenen Ali ve Pilot’un birbirlerine sarılarak ağlama sahnesi herkesi ekran başına kilitleyerek duygu dolu anlar yaşattı.

DUYGU DOLU BİR SAHNE

Kimse Bilmez’in, 23’ncü bölümü için hazırlanan çok özel bir tanıtım sahnesi herkese duygu dolu anlar yaşattı. İki kardeşin kavuşması için dua eden dizinin takipçileri, yayınlanan en son tanıtımla büyük heyecan ve mutluluk yaşadı.

Kardeş olduklarını öğrenen Ali ve Pilot’un sarılarak ağlama sahnesi, herkesi ekran başına kilitledi. Tanıtımı izleyen takipçiler, dizinin 22’nci bölüm hashtagi olan #ucurumunkenarında yazarak duygularını dile getirdi.

USTA OYUNCU KADROSU

Kimse Bilmez 24 Kasım 23. bölümde Ali ve Pilot'un duygusal kavuşması! 7

Yönetmenliğini U. Hakan Eren ve Reyhan Pekar’ın yaptığı dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Adnan Biricik, Asya Taşkın, Beran Özel, Sevtap Özaltun ve Fatma Karanfil gibi usta isimler yer alıyor.

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kurdu.