Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz vedasında Öykü Gürman’ın hem gururu hem gözyaşları!

Sen Anlat Karadeniz vedasında Öykü Gürman’ın hem gururu hem gözyaşları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisi 3. sezonun başında 64. bölümüyle birlikte geçtiğimiz Çarşamba akşamı izleyicilerine veda etti. Dizinin oyuncuları final anlarını hep birlikte izledi. O anlarda hem gurur hem de gözyaşları vardı.

Dizide Asiye Kaleli karakterine hayat veren ünlü oyuncu Öykü Gürman, final anlarında gözyaşlarını tutamadı.

Dizi TV kameralarına yansıyan Gürman’ın bu halleri izleyicileri de duygulandıracak.

Sen Anlat Karadeniz vedasında Öykü Gürman'ın hem gururu hem gözyaşları! 7

Böyle bir projenin içinde olduğu için kendini şanslı hissettiğini anlatan Öykü Gürman, projenin başında da finalinde de aynı duyguya sahip olduğunu, kendini çok şanslı bulduğunu söyledi.

Gürman, neden böyle düşündüğünü şöyle anlattı:

“Böyle bir projenin içinde bir kere daha olduğum için kendimi en başta nasıl şanslı hissediyor isem, şimdi de aynı şekilde şanslı hissediyorum. Çünkü hem şarkılarla hem oyunculukla bu projeye hayat verdim. Asiye Kaleli’ye can verdim, ruhumu verdim, can verdim. Gerçekten ruhumu vedim. Şarkılarla birlikte de dizinin sesi oldum aslında.”

Sen Anlat Karadeniz dizisine ruhunu verdiğini, canını verdiğini belirten Öykü Gürman bir başka gurur daha yaşadı.

Kadına yönelik şiddete dizi aracılığı ile iyi bir farkındalık yarattıklarını ifade eden Gürman, “Biz kadına şiddete farkındalık yaratmak için bu projenin içinde bulunduk. Biz bu farkındalığı bence ekip olarak yaratmayı başardık” şeklinde konuştu.