Ana sayfa Dizi Fragmanları Kimse Bilmez 26. bölüm fragmanı; Sevda ve Özlem savaşı büyüdü!

Kimse Bilmez 26. bölüm fragmanı; Sevda ve Özlem savaşı büyüdü!

tarafından ker_def

atv ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Kimse Bilmez dizisinin 26. yeni bölümü 15 Aralık günü izleyicilerle buluşacak. Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal, Zeynep Elçin ve Sevtap Özaltun’un kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Ali’nin eski eşi Özlem ortalığı karıştırıyor. Sevda ile Özlem arasında tartışma çıkacak. Ali, ise Özlem’i bencillik yapmakla suçluyor. Özlem ise Sevda’dan ağır bir söz işitiyor. Sevda, “Ali ile senin aranda onu ölene kadar sevecek bir kadın var”diye konuştu ve Özlem’i çıldırttı. Sevda ile Özlem arasında büyük savaş başladı.Videodan 26.yeni bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Kimse Bilmez dizisinin 8 Aralık Pazar günü yayınlanan 25. bölümünde neler olmuştu?

Uygar bu sefer çok ileri gidiyor. Dizinin yeni bölümünde Uygar konusunda önemli gelişmeler var.

Ali’yi öldürmek için plan hazırlayan Uygar, onun en özel gününü kana bulamayı başarmıştır. Ali yerine onun canı kadar çok sevdiği Hüdaverdi, kurşunun hedefi olarak hastaneye kaldırılır. Hüdaverdi’nin vurulması herkesi yasa boğar. Ağır yaralanan Hüdaverdi ölecek mi?

Babasının katilinin peşine düşen Vedat ise, Pilot’a rağmen intikam peşindedir. Ali’yi affetmeyi bir türlü kabullenemeyen Vedat nasıl bir yol izleyecek? Hüdaverdi’yi vuran Uygar artık çok ileri gitmiştir. Ali her şeyi göze alarak Uygar’ın peşine düşer.

Ali tam Uygar’ı yakalamışken Kurtbey çıka gelir. Kurtbey’in varlığından güç alan Uygar, tam Ali’yi vuracakken planı terse çıkar. Ali Uygar’dan sonsuza kadar kurtuldu mu? Pilot, ‘babam’ dediği kişiyi öldürenenin kardeşi Ali olduğunu öğrenecek mi? Kurtbey’in yıllardır sakladığı büyük sır ortaya çıkacak mı?