Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinden yeni bir aşk mı çıktı? Keremcem, Özgü Kaya ile romantik videosuyla kafa karıştırdı!

Kimse Bilmez dizisinden yeni bir aşk mı çıktı? Keremcem, Özgü Kaya ile romantik videosuyla kafa karıştırdı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – atv’nin yeni dizisi Kimse Bilmez’de başrollerde oynayan Özgü Kaya ve Keremcem, dizideki rolleriyle birbirlerine çok yakıştırıldılar.

Ekran uyumunu yakalayan ikili, dizi partneri olarak birbirleriyle ilgili övgü dolu sözleri de her fırsatta dile getiriyorlar.

Geçtiğimiz günlerde verdikleri bir röportajda Özgü Kaya, Keremcem ile uyumlu çalıştıklarını, enerjilerinin tuttuğunu, kendisinin de konsevatuarda okuduğunu ve ortak tutkularının müzik olduğunu söylemişti.

Keremcem ile birlikte şarkı da söyleyen Özgü Kaya, kamera arkasındaki samimi ve yakın bir iletişim içinde olduklarını söylemişti.

Keremcem’in de Özgü Kaya ile oynamaktan hayli mutlu olduğu sözlerine yansımıştı.

Pek çok dizide olduğu gibi Keremcem ve Özgü Kaya da diziden sonra birbirlerine yakıştırılmaya başlandı.

İzleyicilerinin gerçek hayatta da sevgili olarak görmek istedikleri pek çok dizi çifti gibi, onlar da benzer isteklere maruz kalıyorlar.

Ancak Keremcem’in son yayınladığı kısa videoyu görenler, ikili arasında bir yakınlık olduğu görüşünde birleşti.

Pek çok takipçinin “Siz evlenin, yakışıyorsunuz birbirinize, havada aşk kokusu var” yorumlarını yaptığı Keremcem ve Özgü Kaya, diziye de ismini veren Mehmet Güreli’nin ‘Kimse Bilmez’ şarkısını, arkalarındaki gün batımında birbirlerinin gözlerinin içine bakarak söylediler.

Bu kısa videoyu Keremcem’in yayınlamasından sonra takipçileri sürprize bayıldı ve yorum ve beğeni yağdırmaya başladılar.

İşte o video:

‘Kimse Bilmez’… #AlSev #MehmetGüreli @kayaozgu ? #KimseBilmez yeni bölümüyle salı günü saat 20.00’de ATV’de?? @uhakaneren ??