Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisini, Hercai’nin yerine koyanlar ve Sen Anlat Karadeniz’e benzetenlerden ilginç yorumlar!

Kimse Bilmez dizisini, Hercai’nin yerine koyanlar ve Sen Anlat Karadeniz’e benzetenlerden ilginç yorumlar!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri’nin başrolünde oynadıkları Kimse Bilmez dizisi, ilk bölümüyle ekrana geldi.

Diziyi izleyenlerin iki farklı görüşü, sosyal medyada dikkat çekiyor.

1. bölümü 11 Haziran Salı akşamı ekrana gelen dizi, pek çok izleyicinin beğenisini kazandı.

Özellikle 2. bölüm tanıtımının yayınlanmasıyla Kimse Bilmez dizisinin heyecanı arttırdığı sosyal medyada yapılan yorumlardan anlaşılıyor.

Yorumlar arasında en çok dikkat çeken ise dizinin atv’nin bir başka dikkat çeken dizisi Hercai ile karşılaştırılması oldu.

Hikayesiyle Sen Anlat Karadeniz dizisine benzetilse de Hercai dizisinin verdiği heyecanı, Kimse Bilmez dizisinde de yaşadıklarını söyleyen kimi izleyiciler “Hercai’nin yokluğunda bu dizi iyi gider” şeklinde yorumlar yaptıkları görülmekte.

Kimse Bilmez dizisini, Hercai'nin yerine koyanlar ve Sen Anlat Karadeniz'e benzetenlerden ilginç yorumlar! 7

Keremcem’in oynadığı Ali ve Özgü Kaya’nın oynadığı Sevda karakterlerinin çok sevildiği yorumlardan anlaşılırken, ikilinin ekran uyumunun da tuttuğu yorumlardan anlaşılmakta.

Engin Hepileri, oynadığı ‘kötü karakter’ Uygar rolüyle izleyiciyi şaşırtırken, başarılı oyunculuğuyla da şimdiden şimşekleri üzerine çekmeyi başardı!

Sen Anlat Karadeniz’de, eşinden şiddet gören Nefes’i kurtaran ve onu sahiplenen, sonrasında da aşk yaşayan Tahir ile Ali karakterleri de benzerlik taşıyor.

Sevda ve Ali’nin hikayesi, Nefes ve Tahir’in hikayesine benzetildi izleyenler tarafından. Engin Hepileri’nin oynadığı Uygar karakteri de dolayısıyla Vedat ile özdeşleştiriliyor.

Kimse Bilmez dizisi için çoklukla “Yeni Sen Anlat Karadeniz dizimiz” şeklinde yorumlar yapıldığı sosyal medyada görülmekte.

Dizi her ne kadar kimi eleştirel yorumlara sebep de olsa, genel olarak izleyici tarafından kabul gördü. İlk bölümüyle İzlanda-Türkiye maçının olduğu güne denk gelmişti. Total’de 4. ve AB’de ise 6. sırada yer almıştı.

2. bölümüyle alacağı reyting ise merakla bekleniyor.

İşte Kimse Bilmez 2. bölüm fragmanı: