Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinin reyting mutluluğu!

Kimse Bilmez dizisinin reyting mutluluğu!

tarafından ker_def

Salı akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kimse Bilmez, on birinci bölümüyle Salı akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği atv’nin sevilen dizisi Kimse Bilmez, dün yayınlanan on birinci bölümüyle, Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu. Kimse Bilmez’in yeni bölümü, Tüm Kişiler’de %4,37 izlenme oranı ve %14.37 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

ALİ VE SEVDA KENDİLERİNİ DÜĞÜNDE BULDU!

Ali, Sevda’nın mahalleli karşısında küçük düşmesine izin vermedi ve Sevda’nın yalanına ortak oldu. Mahalleli Ali ve Sevda’ya sürpriz bir düğün hazırladı. Ali ve Sevda’nın geleceği ne olacak?

DUYGU, PİLOT’UN HİSLERİNE ARTIK KAYITSIZ DEĞİL!

Kimse Bilmez dizisinin reyting mutluluğu! 7

Ali ve Sevda’nın evlendiklerini öğrenen Duygu teselliyi Pilot’un yakın ilgisinde buldu ve ilk kez Pilot’un hislerine karşılık verdi. Pilot, Duygu’daki bu değişimin farkına vardı ve Duygu’nun bir an olsun yanından ayrılmadı. Pilot, Duygu ilişkisi nereye varacak?

ALİ VE PİLOT TAKACI’NIN PEŞİNE DÜŞTÜ!

İki kardeş tarafından yaralanan Takacı’nın intikam almak için kurduğu plan Ali ve Pilot’un birbirlerine silah çekmesine neden oldu. Sevda ve Vedat kurtulabilecek mi? Ali ve Pilot sevdiklerini korumak için birbirlerine ateş etmeyi göze alabilecekler mi?

12. bölümden ilk sahne yayınlandı, videodan izleyebilirsiniz:

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Ahmet Mekin ve Asya Taşkın gibi usta isimler de yer alıyor.