Ana sayfa Dizi Fragmanları Kimse Bilmez’de Ali, kardeşini sonunda buluyor! (15.bölüm 2.fragmanı izle)

Kimse Bilmez’de Ali, kardeşini sonunda buluyor! (15.bölüm 2.fragmanı izle)

tarafından ker_def

Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal ve Zeynep Elçin’in başrollerinde yer aldığı Kimse Bilmez dizisinin 15. yeni bölümü 24 Eylül Salı akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Hüzünlü sahneler izleyicileri bekliyor.

Dizinin 15. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Duygu ile Pilot sorunlarını aştı ve birlikteler. Duygu, “Kalbime girmene izin verdim” diyerek Pilot’u mutlu ediyor. Ali hapse düşüyor ve Uygar’ın hedefi onu öldürtmek… Ali ise kendisini öldürmek isteyenlere direniyor… Ali ise hapisten çıkıyor ve Uygar’ı tehdit ediyor.Ali, kardeşinin Pilot olduğunu da öğreniyor.

Videodan fragmandaki detayları izleyebilirsiniz.

Kimse Bilmez 15.bölüm ilk fragmandaki detaylar ise şöyleydi: Duygu’nun Ali’ye olan hislerini anlattığı mektubu Pilot’un eline geçiyor. Pilot ise bu duruma çok içerliyor. Duygu’ya kızan Pilot, “Sen bir başkasını severken beni peşinde dolandırdın” diyerek duruma tepki gösteriyor.Pilot, böyle bir şeyin kendisine yapılmasından çok içerledi. Duygu’ya sitemde bulunuyor. Ali ise Sevda yokken ne yapacağını bilemiyor.Ali hapse giriyor ve Sevda’nın kendisine dönmesini istiyor.