Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez’den sonra Zeynep Elçin’in yeni dizisi ortaya çıktı!

Kimse Bilmez’den sonra Zeynep Elçin’in yeni dizisi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Yeni dizi Süt ve Kurabiye çok yakında izleyici ile buluşacak Yeni komedi dizisi olan ‘Süt ve Kurabiye’ izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Dijital platformlar için yeni dizilerin hazırlıkları hız kazandı. Karantina sürecinin ardından ekipler bir bir sete çıkmaya başladı.

Süt ve Kurabiye isimli dijital platform dizi projesi için de hazırlıklar tamamlanmış,okuma provaları yapılmıştı. Dizinin çekimleri de devam ediyor. En son atv ekranında yer alan Kimse Bilmez dizisinde rol alan Zeynep Elçin, performansı ile adeta başrollerden rol çalmıştı. Hayranları tarafından çok takdir edilen oyuncu yeni dönemde yeni bir dizi ile izleyicisinin karşısına çıkmanın heyecanı içinde.

Kimse Bilmez'den sonra Zeynep Elçin'in yeni dizisi ortaya çıktı! 7

Pandemi dönemi eski sevgilisinin gelmesiyle, evde kalan çiftin yaşadıklarını mizahi bir dille anlatan, başrollerinde Mustafa Arslan, Zeynep Elçin ve Bülent Çolak’ın yer aldığı dijital platformda yayınlanacak olan proje izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Zeynep Elçin, ilk kez bir dijital dizi projesinde yer almanın da heyecanı içinde.

Çekimleri tamamlanan dizinin yapımcılığını Arte Film Medya üstleniyor. Senaryosu Kamuran Süner ve Osman Kaya’ya ait olan dizinin yönetmen koltuğunda da Osman Kaya oturuyor.