Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisindeki senaryo aşkı yoksa gerçek mi oldu?

Çocuk dizisindeki senaryo aşkı yoksa gerçek mi oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezonun başarılı yapımlarından birisi de Star TV’de yayınlanan Çocuk dizisiydi… Beklentilerin altında kalan reyting oranlarıyla kötü bir başlangıç yapan dizi, gün değiştirdikten sonra reytinglerini yükselterek devam edebilmişti.

9 Eylül 2019 tarihinde başlayan ve 28 Ocak 2020’de final yapan Çocuk dizisi toplam 18 bölüm izleyici ile buluşabildi. Dizide en başarılı rollerden birisini Hasan Çetin ile İsmail Hacıoğlu canlandırmıştı. Ayça Yılmaz karakterine ise Merve Çağıran hayat verdi.

Hasan ve Ayça’nın dikenlerle dolu aşk öyküsü ve birbirlerine olan sevgilerinin etrafında gelişen olaylar, izleyicileri de çok etkilemişti. İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran da çok başarılı performansları ile konuşulmuştu.

İşte dizi gereği yaşanan aşkın, gerçeğe dönüştüğüne yönelik iddialar bulunuyor. Milliyet gazetesinin haberine göre 4 yıllık eşi Duygu Kumarki’den önceki gün boşanan İsmail Hacıoğlu ile Merve Çağıran arasında bir yakınlaşma olduğu iddiası ortaya atıldı.

Çocuk dizisindeki senaryo aşkı yoksa gerçek mi oldu? 7

Bodrum’daki Sabrina House isimli otelde birlikte tatil yaptıkları belirtilen çiftin, gözlerden uzak durmaya çaba harcadığı belirtiliyor. Ancak çiftin, birlikte kaldıkları ortaya çıkınca iddialara göre Bozburun’daki otelden ayrıldıkları belirtiliyor.