Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk dizisinde Defne kendi mucizesini yaratacak

Kiralık Aşk dizisinde Defne kendi mucizesini yaratacak

tarafından ker_def

kiralikask31
Defne biz biliyoruz Ömer’i çok sevdiğin için tutarsız davrandığını. Çok sevdiğin için en iyi olduğunuz anlarda kaçtın, çünkü Ömer’i kandırmak istemedin. Bu ilişkinin içinde para için var olmuş olmak seni yıprattı, kaçtın. Ömer’e zarar vermek istemedin. Temize çıkana kadar kaçmak istedin. Ama Ömer bilmiyor bunu. O yüzden normal bir insan ‘‘Seni seviyorum, o yüzden saçmalıyorum. Hem zaten sana anlatamam’’ diye bir açıklama duyduğunda içi erimez, affetmez. Bil istedim.
Çözelim, konuşalım diyorsun. Adam soruyor, tamam anlat sırrın ne diyor. İşte onu anlatamam diyorsun. Gözleri dolu dolu, gözleri bağırıyor ‘‘inandır beni hadi, sevmeye devam etmek istiyorum’’ diye. Ama sen çabalamıyorsun bile.
Ömer: Öyle ayrı konularımız mı var, birbirimizden sakladığımız. Bence bu karşındakini nereye koyduğunu gösterir.
Benim bilmediğim ama Deniz’in bildiği bir para problemi. Benimle değil Deniz’le çözmeyi tercih ediyorsun. Üstelik düşmanımla, o kadar mı vahim! O kadar mı anlatamazsın bana. E bu korkunç bir şey olmalı, bana söylemek zorundasın. Yine anlatmıyor. ‘‘Biliyorum kafanda bir yere koyamıyorsun’’ deyip duruyor. Ömer haklı, çözmeye çalıştıkça daha da karmaşık hale geldi. Belki yalanı yalanla kapatmaya değil, içinden çıkarıp ne olursa olsun sonucunu yaşamaya ihtiyacın var.