Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk’ta Defne ile Ömer’in öpüşmesi izleyiciyi mutlu ediyor

Kiralık Aşk’ta Defne ile Ömer’in öpüşmesi izleyiciyi mutlu ediyor

tarafından ker_def

kiralık-ask55

”Sır, karında bekleyen dikenli bir toptu. İnsanın içinde durmadan döner, her an kendini hatırlatırdı. Dışarıya çıkmak için dikenlerini batırdıkça batırırdı. Kurtulmak için onun dediğini yaparsan, hainlik edip, dikenlerini orada bırakıp ağzından kaçardı. O dikenler canını acıtmaya devam ederdi. Ama direnirsen, dışarıya çıkmadan umudunu keser ve dikenleriyle beraber içinde söner giderdi. ”
Necmi’nin sesinden harika bir alıntı. Peki Defne sırrını itiraf edecek mi? İçinde binlerce diken biriktiren sırrını dışarı atmak isteyecek, ama dudaklarını parçalayacak mı? Yoksa susacak, saklayacak ve bir gün unutulmasını mı bekleyecekti? Bu sözler gelecek bölümlerin ipucu mu yoksa ”Yatırım tavsiyesi değildir” unsuru mu? Çünkü er ya da geç ızdırabı bitecek dediğimiz bu sır, er ya da geç gittikçe biriken dikenleri ile canımızı daha da acıtabilir. Defne ile Ömer’i öldürebilir.
Ömer’in spreylerle yaptığı şey nedir bilmiyorum, 62’den tavşan çıkarmayacağını da biliyoruz. Merak içindeyim. Tasarımcı bunalımı da bir başka oluyor.