Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk’ta Defne ile Ömer’in öpüşmesi izleyiciyi mutlu ediyor

Kiralık Aşk’ta Defne ile Ömer’in öpüşmesi izleyiciyi mutlu ediyor

tarafından ker_def

kiralık-ask56

*Aşk, sevdiğine kavuşmak için başka hayatları paramparça etmek midir? Masum bir kızı, güya çok sevdiğin kuzenini yaralamak mıdır? Zorla mı bağlamaktır kendine? Yazık, sevebilirdik oysa ki seni de. Sinsi, yılan, nefret küpü biri çıktın Sude.
Herkesin içinde rezil olmuş, içi çıkarcasına ağlamak isterken şok içinde kalakalmış bir Defne. Sarılmak istersin. Üstelik ne gönderdi Sude, tasarımın fotoğrafı. Defne’ye ait olduğunu belli eden hiçbir şey yok. Bütün şirket parçalayacaktı nerdeyse. Hem de kim, Derya! Sen istiklal savaşçısı mısın Derya, hömdödönöztörömböyö. İki gün önce her sırrı veren, sevgili olabilmek için debelenen kim? Aptal.
Sinan Defne’nin masumluğuna, iyi kalbine aşık olmuşken yaşadığı şok ne acı. Herkesten bekler ama ondan beklemezdi değil mi? Yalan değil evet, yaptı. Ama sebebiyle yelkenleri suya indirecek olan o olacak yine.
Ama Ömer? Kaçıncı kez yaralanıyor Defne tarafından. Bu kez çok oturdu içine. Bu direkt ihanet, direkt kötülük Ömer için. Her şey güzel giderken yaşadığı 58797996. hayalkırıklığı yüzünden gevşettiği kravatla boğmasa kendini bari.
Bölüm biterken parampirçik olan yine biz olduk. İnşallah Allah sizi, dramınızla terbiye etmesin. İnşallah Allah sizi, o geride bıraktığınız, Ömer’le terbiye etmesin.