Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Filiz Küçükköse son 2 yılda hem dizi kararının hem de şanssızlığının kurbanı oldu!

Hazal Filiz Küçükköse son 2 yılda hem dizi kararının hem de şanssızlığının kurbanı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse için çok iyi giden kariyer yolculuğu, son 2 yıldır bir kesintiye uğramış durumda. 2009 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Küçükköse, 2011 ile 2014 yılları arasında Beni Affet isimli günlük dizide Leyla karakteri ile parladı.

Ardından ise oyuncuya hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük popülerlik kazandıran Kara Sevda dizisi geldi. Bu dizide Zeynep karakteri ile yer alan oyuncu, yurt dışında da çok ilgi gören proje sayesinde geniş bir hayran kitlesinin desteğini aldı.

Hazal Filiz Küçükköse, şöhreti yakaladığı 2015’li yıllardan sonra yer aldığı projelerde ise bir türlü aradığı tarzda dizi bulamadı. Rüya, Mehmet Bir Cihan Fatihi ve Zemheri dizileri kısa süren işler olarak pek de dikkat çekmedi.

Hazal Filiz Küçükköse, ayrıca yaz dizilerinden gelen teklifleri de geri çevirdi ve uzun süre kış sezonu yayınlanacak iddialı projeler aradı. Bu nedenle de 2 yıla yakın bir süre ekranda yer alamayan oyuncu, en sonunda 2022 – 2023 sezonunda Fox TV ekranı için hazırlanan Bir Peri Masalı dizisinin kadrosuna katıldı.

Hazal Filiz Küçükköse son 2 yılda hem dizi kararının hem de şanssızlığının kurbanı oldu! 7

Alina Boz ile Tarık Emir Tekin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin beklenenden düşük reytingler almasının ardından sadece 13 bölüm sürmesi Hazal Filiz Küçükköse adına bir şanssızlık olarak daha kariyerine yazıldı.

Genç oyuncu, bu durumu dert etmiyor ve yeni yılda yeni projelerle kariyer yolculuğuna devam edecek.

Oyuncu, “Bir Peri Masalı dizisi bitti. Sonrasında yeni işler olabilir. Ocak ayından sonra görüşmelerim var. Yeni sezona ya da ara sezona bir şeyler olacak” diye konuştu.

Ünlü oyuncu bu sözleri ile 2023 yılında setlere ara vermeden kariyer yolculuğuna devam etme kararında olduğunu da ortaya koydu.