Ana sayfa Dizi Fragmanları Kiraz Mevsimi’nde Büyük Savaş

Kiraz Mevsimi’nde Büyük Savaş

tarafından ker_def

Her hafta büyük bir merakla beklenen dizinin 53. bölüm fragmanı, izleyicilerine bomba gibi gelişmelerin sinyalini verdi. Dramatik, komik ve romantik maceraların kol kola gittiği gençlik dizisi Kiraz Mevsimi yeni bölümünde; Öykü ve Önem arasında yeni bir savaş çıkıyor. Bu kriz ortamından en çok etkilenen isim ise tabi ki Ayaz oluyor.

Başrollerini Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı dizi Kiraz Mevsimi 53. bölümü ile 17 Ekim Cumartesi akşamı FOX’ta.

KİRAZ MEVSİMİ 53. BÖLÜM ÖZETİ

Kiraz Mevsimi yeni bölümünde; aylarca ayrı kaldıktan sonra bir araya gelen Öykü ve Ayaz çifti artık mutludur. Ancak, ikilinin huzurlu günleri, Önem-Öykü savaşı nedeniyle fazla uzun sürmeyecektir. Öykü’nün Atlantist’in yeni sahibi olması herkes üzerinde şok etkisi yaratmıştır. Önem, Atlantist’i Öykü’nün elinden almaya kararlıdır. Öykü ve Ayaz evliliğe alışma sürecinde bir de iş hayatında rakip olmanın getirdiği problemlerle baş etmeye çalışırlar. İlker ve Emre’nin yeni işi hem Sibel’i kızdırır hem de Burcu ve Emre arasında sorunlara neden olur. Mete’nin hayatına giren gizemli bir kadın, Öykü başta olmak üzere herkesin hayatını değiştirecektir.