Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler dizisinin kötü karakteri Nil Keser’in kesin kuralları yok!

Kırgın Çiçekler dizisinin kötü karakteri Nil Keser’in kesin kuralları yok!

tarafından ker_def

nil-keser-6

KESKİN KURALLARIM YOK!

Dizideki karakteriniz gibi sizin de hırslarınız var mı?

Hırslı biri değilim. İsteklerim, hayallerim var ama bunlar için kendimi yıpratmam, etrafıma zarar vermem. Canlandırdığım karakterle hiçbir alakam yok yani. Hırslı değil ama azimli bir insanım. Tabii ki her insanın kötü bir yanı vardır ama Defne karakteri benim karakterimin tam zıttı. Hayatım boyunca hırslı bir insan olamadım, bazen küçük dozda hırs iyi de olabilir ama benim içimde o bile yok. Bana göre bu kadar fazla hırs insanı yok eder.

Oyunculukta kırmızı çizgileriniz var mı?

Oyunculuk ucu bucağı olmayan bir keşif dünyası, keşfedebileceğin, hiç bitmeyen bir yolculuk gibi. Ben daha başındayım ve bu dünyayı yaşamayı seviyorum. O yüzden keskin kurallarım yok.

İleride kendinizi nerede görmek istiyorsunuz?

İleriyi çok düşünen bir insan değilim, içinde bulunduğum zamana daha çok önem veririm. Oyunculukta hedefim kendimi geliştirmek, bu yolda hep kendime bir şeyler katarak ilerlemek. Arkamda beni destekleyen çok iyi bir ekip var. Menajerim ve ekibinin benim için çok iyi planları olduğunu biliyorum ve onlara güveniyorum.

– Kimlerin oyunculuğunu örnek alıyorsunuz?

Örnek almak değil de hayranı olduğum çok fazla oyuncu isim var. Aklıma ilk gelenleri söylemek gerekirse Zerrin Tekindor, Marion Cottillard. Marlon Brando beni çok etkiler.