Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler dizisinin kötü karakteri Nil Keser’in kesin kuralları yok!

Kırgın Çiçekler dizisinin kötü karakteri Nil Keser’in kesin kuralları yok!

tarafından ker_def

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-04-20 06:21:30Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

HAYALLERİM FANTASTİKTİ

Oyunculuk çocukluk hayaliniz miydi?

Oyunculuk aslında hep istediğim, hayalini kurduğum bir şeydi diyemeyeceğim. Sanırım hayat beni o yöne doğru sürükledi. Arkadaşlar arasında hep oyunlar oynardık ama hiç kamera karşısında yapabileceğimi düşünmemiştim. Çocukken daha fantastik hayallerim vardı aslında, bu hayalleri canlandırabileceğim tek yerin oyunculuk olduğunu zamanla keşfettim.

Aileniz oyunculuk konusunda size destek verdi mi?

Ailem her konuda her zaman destekçimdir. Benim kararlarıma hep saygı duymuşlardır. Oyunculuk yapmaya karar verdiğimde de arkamda durdular.

‘Kırgın Çiçekler’ dizisine nasıl dahil oldunuz?

Menajerim bu projeden bahsetti ve senaryoyu gönderdi. Senaryoyu okuduğumda çok beğendim, çünkü gelen diğer projelerden farklıydı. Yapım şirketinin NTC olması da çok etkili oldu, onlarla bir projede çalışmayı hep istiyordum. Görüşmeye gittiğimde ekipte ve oyuncular içinde o kadar tatlı, samimi ve beni rahatlatacak insanlar vardı ki, o an bu işin içinde olmalıyım dedim. Görüşmeler yapıldıktan sonra Defne karakteriyle bir anda kendimi ‘Kırgın Çiçekler’de buldum.