Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler dizisiyle parlayan, Destan ile gündem olan Burak Tozkoparan’dan çok duygusal yeni dizi!

Kırgın Çiçekler dizisiyle parlayan, Destan ile gündem olan Burak Tozkoparan’dan çok duygusal yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılında yayınlanan Paramparça dizisindeki Ozan karakteri ile çok iyi bir çıkış sağlayan Burak Tozkoparan, en önemli kariyer sıçramasını ise Kırgın Çiçekler dizisinde unutulmaz komiser Ali Göktürk karakteri ile gerçekleştirmişti.

Tek Yürek, Gençliğim Eyvah, Menajerimi Ara dizileri ile tecrübe kazanan oyuncu, geçen sezon ise Destan dizisindeki Temur Tegin karakteriyle uzun süre gündemden düşmedi. Genç oyuncunun kariyerindeki bu yükselişi sürdürmesini sağlayacak yeni bir dizi geliyor .

Cuma akşamları atv ekranlarında izleyicilerle buluşmak için gün sayan Ateş Kuşları isimli yeni dizide Burak Tozkoparan önemli bir rolde yer alıyor. Barbaros karakterini canlandıracak oyuncu, izleyenlerin hem duygulanacağı hem de umut dolu hisler yaşayacağı bir hikayenin parçası oldu.

İlayda Alişan, Hande Soral ve Görkem Sevindik ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, “Kan bağına gerek olmadan, aile nasıl olur duygusunu bu dizide çok net görebiliriz” diyerek Ateş Kuşları’nın hikayesini çok beğendiğini söyledi.

Fragmanlardan duygusal olarak da çok etkilendiğini saklamayan oyuncu, “Bu projenin bir derdi olduğunu, bir şeylere dokunmak istediğini çok net anladım. Gerçekten çok hoş, çok tatlı bir aile dizisi de diyebiliriz. Kan bağına gerek olmadan, aile nasıl olur duygusunu bu dizide çok net göreceğiz” açıklamasını yaptı.

Barbaros karakteri ile yeni bir deneyim daha yaşamaya başlayan oyuncu, çekimleri devam eden dizi ile birlikte 2023 yılına da yoğun bir şekilde çalışarak başladı.

Barbaros karakterini anlatan Burak Tozkoparan, şunları söyledi: “Karakterim, birazcık daha dallı budaklı, iki dünya arasında bir köprü oluşturuyor. Problemli bir geçmişi var, derdi var, bir hedefi var, bir amacı var ve bunun peşinden koşmaya adeta yemin etmiş bir adam. Hayallerinin peşinden koşuyor.”

Sokak çocuklarının acılarla ve zorluklarla dolu hikayesinin anlatıldığı Ateş Kuşları, aynı zamanda sevginin ve umudun önemine de işaret eden bir hikayeye sahip.

Proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’in yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda; Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Nizam Namidar, Serkan Ercan, Ahmet Saraçoğlu gibi başarılı isimler bulunuyor.

Ateş Kuşları dizisinin ilk bölümünü 13 Ocak Cuma akşamından itibaren izleyebilirsiniz.