Ana sayfa Sosyal Medya Kırgın Çiçekler’in Meral’i Aleyna Solaker’in büyük korkusu!

Kırgın Çiçekler’in Meral’i Aleyna Solaker’in büyük korkusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kırgın Çiçekler dizisi genç oyuncular için büyük bir fırsat kapısı açtı. Kısa sürede popüler olan bu genç isimlerden birisi de Aleyna Solaker. En son Hizmetçiler isimli diziye başlayan Aleyna Solaker, koronavirüs pandemisi nedeniyle dizinin 3 bölüm sürmesinin üzüntüsünü yaşadı.

Kırgın Çiçekler’den sonra 2 yıl bekleyen oyuncunun ekrana geri dönüşü talihsizlikle sonuçlandı. Yeni sezonda Aleyna Solaker, yeni bir dizide yer alır mı hayranları merakla bekliyor. Katıldığı youtube programında karantina sürecinde yaşadıklarını anlatan Aleyna Solaker, henüz normalleşme yaşayamadığını ifade etti.

Solaker, “Acayip korkuyorum. Bir şey olduğunda istemsiz bir panik var. Her yer açılmış olabilir, çok gitmek ve sosyalleşmeyi çok istiyorum. Ama içimde bir korku var. O yüzden bir tık daha” diyerek beklemeye devam edeceğini belirtti.

Ünlü oyuncu ayrıca sosyal medyada da diğer genç oyuncular gibi çok aktif paylaşım yapmaması ile biliniyor. Solaker, nadiren paylaşımlar yapıyor ve birçok ünlü isim gibi canlı yayınlar yapmak gibi bir rutini de bulunmuyor. Aleyna Solaker, sosyal medyanın neredeyse hayatında olmadığını ve rutin bir zaman harcama durumu yaşamadığını anlattı.