Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur ve Arka Sokaklar’da Doğan Barış Yaşar, hayatının fırsatını kazandı!

Çukur ve Arka Sokaklar’da Doğan Barış Yaşar, hayatının fırsatını kazandı!

tarafından ker_def

Show Tv’nin fenomen dizisi “Çukur”da canlandırdığı “Victor” karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu Doğan Barış Yaşar, yaptığı açıklamada Çukur dizisinin kariyerine yön veren  yapım olduğunu söyledi. Victor rolü için kendisine teklif geldiğinde Rusça ve İngilizce’yi rahat konuşabilmesi oyuncunun tercih edilmesinin sebeplerinden birisiydi. Bunun kendisine avantaj sağladığını ifade eden genç oyuncu, teknik ekibin de rahat bir çalışma süreci yaşadığını anlattı.

Doğan Barış Yaşar, “Oynadığım ilk bölümünün yayınlanmasının ardından hayatımın değiştiğini çok kısa sürede hissetmeye başladım. Dışarı çıktığımda bir çok insan yanıma gelip fotoğraf çektirmek istiyordu” diye konuştu.

Çukur dizisindeki Victor karakterinin ardından bu sefer Arka Sokaklar’da Esat olarak ekranda görünen Doğan Barış Yaşar, hayatının da en önemli fırsatlarını elde etmiş oldu.

Doğan Barış Yaşar “Dizinin fenomenleri benimle sosyal medyada iletişime girerek dizideki başka karakterleri öldürmemi dahi istediler. Bir dizide kötü bir karakteri oynayıp halkın bu kadar yakın ilgisine mazhar olmak çok sık yaşanan bir şey değildir. Ardından Arka Sokaklar adlı dizide “Esat” karakteri ile oyunculuk hayatıma devam ettim” diye konuştu. Oyuncu, yakın bir zaman sonra ekrana gelecek olan Kızılçağ isimli dizide Balduk isimli karakter ile yeniden ekrana döneceğini söyledi.