Ana sayfa Sosyal Medya Kırgın Çiçekler’in Cemre’si Hazar Motan panik yaşıyor!

Kırgın Çiçekler’in Cemre’si Hazar Motan panik yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Genç oyuncu Hazar Motan, 2018 yılında Can Kırıkları dizisindeki Hande karakterinden sonra, 3,5 yıl süren Kırgın Çiçekler’de rol aldı. Başarılı performansı ile dikkat çeken Hazar Motan, Cemre karakteri ile popülerliğe ulaştı. Dizinin hem uzun süreli olması hem de yurt dışına satışlarının iyi gitmesi de oyuncu adına önemli bir gelişmeydi.

Hazar Motan, katıldığı youtube sohbet programında koronavirüs pandemesi nedeniyle büyük telaş yaşadığını anlattı.Haziran ayı ile birlikte başlayan normalleşme sürecinin kendisi için yüzde 0 olduğunu anlatan genç oyuncu, karantinaya devam ettiğini ifade etti.

Hazar Motan ise panik halinde olduğunu, bazen unutup da elini bir yere değdiği zaman panik yaşadığını ve bunun da kolay kolay geçmeyeceğini söyledi. Motan, “Benim için bu süreç çok zordu ve bu devam edecek” dedi.

Bu süreçte sosyal medyayı daha fazla kullanan Hazar Motan, kendisi açısından sosyal medyanın bir rutini olduğunu ve hayatının da bir parçası durumuna geldiğini ifade etti.