Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar dizisi, Zafer Ergin için çok büyük bir anlam ifade ediyor!

Arka Sokaklar dizisi, Zafer Ergin için çok büyük bir anlam ifade ediyor!

tarafından ker_def

18. sezonuyla yeniden izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Arka Sokaklar dizisi, Kanal D’nin Cuma rekabetinde öne çıkma hamlesi olarak dikkatleri çekiyor. Dizinin haklarını Erler Film’den alan Kanal D, kendi iç yapımı haline getirdiği Arka Sokaklar dizisinden çok iyi reytingler bekliyor.

17 sezon başarılı performanslar ortaya koyan dizinin 18. yeni sezonunda yeni isimlerin de katıldığı ve izleyicilerin çok sevdiği oyuncuların da yer aldığı bir oyuncu kadrosu oluşturuldu. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu yine başrollerde yer alıyor.

Usta oyuncu Zafer Ergin için Arka Sokaklar dizisinin anlamı çok farklı. Heyecanlı olduğunu ifade eden oyuncu, 17 seneyi geride bırakmanın farkını şu sözlerle anlattı:

“Şu an çok heyecanlıyız. 16 sene 17 sene derken 18’inci senedeyiz. Başladığımızda seyircilerimiz de küçüktü biz de küçüktük. Çok keyifli bir 16 sene geçirdik, 17’nci senede istirahat ettik 18’inde daha büyük başarılarla seyircimizle buluşacağız inşallah.”

Arka Sokaklar’ın bu kadar uzun soluklu olmasıyla ilgili konuşan Zafer Ergin, herkesin sette elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ve başarının ekip çalışmasının yanı sıra senaryo ile ilgili olduğunu söyledi.

Usta oyuncu, dizinin bu kadar çok sevilmesi ile ilgili şunları anlattı: “Herkes elinden geleni yapıyor. Çok güzel bir senaryo, çok güzel bir yönetim, çok saf ve temiz çalışmalar. Bizim bir de reddedilmeyecek ve terk edilmeyecek bir seyirci kitlemiz var. 18 sene uzun bir zaman. Başladığımızda 10 yaşında olan çocuklar şimdi 28 yaşında… Askerliğini bitirmiş belki evlenmiş olabilirler. Onun için böyle bir çaba içinde böyle bir güzellik içinde bulunmak baya keyif veriyor. Büyük emekler, büyük çabalar ve büyük çalışmalar sonucu biz bugünlere geldik.”

Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor:

“Mustafa Üstündağ, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı, Sinem Reyhan Kıroğlu, Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Metin Çoban, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay.”