Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisi bir ilke imza atacak, izleyicilerin hayatlarına dokunacak!

Kırmızı Oda dizisi bir ilke imza atacak, izleyicilerin hayatlarına dokunacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – TV8 ekranında 4 Eylül Cuma günü çok önemli bir dizi başlıyor… İddialı bir hikaye… Binnur Kaya’nın müthiş geri dönüşü… Etkili oyunculardan kurulu bir kadro… OGM Pictures imzalı dizinin hikayesi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayelerinden esinlenilerek oluşturuldu. Yani gerçek yaşam hikayeleri izleyicinin karşısına getirilecek. Birçok izleyici belki de dizideki karakterlerle kendi hayatını örtüştürecek. İşte bu noktada ekran başındakilerin en çok ihtiyaç duyduğu bir konuda Kırmızı Oda dizisi önemli bir adım atıyor.

Bu konu farklı bakış açısı ile olayları değerlendirme gücü… Dizinin yayınlanan tüm fragmanlarında aslında acı olayların arasında insanlara konulara farklı bakabilecekleri açılar gösteriliyor.

Kırmızı Oda dizisinin yeni yayınlanan fragmanında Binnur Kaya’nan ağzından çıkan şu sözlere dikkat etiniz lütfen: “Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını…”

Bu ve benzeri birçok mesajın verileceği bir dizi geliyor… İzleyici kendisine yakın hikayeleri izlerken, aynı zamanda adeta bir terapi de alacak. Yani hayata farklı bir gözle bakma şansını da dizide bulacak. Belki de bu dizi sayesinde birçok izleyici kendi hayatlarında değişime şans tanıyacak…

Kırmızı Oda dizisi, hayata farklı bakmayı öğreteceği için yeni sezonun en farklı yapımlarından birisi olacağı da kesin…

Binnur Kaya’nın yanı sıra dizide yer alan isimler şöyle: Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan yer alıyor.

OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı “Kırmızı Oda”
4 Eylül Cuma akşamı TV8’de.

Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanacak olan “Kırmızı Oda” da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniği sahibini ve bir psikiyatristi canlandıracak.

Psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatlarının anlatılacağı “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.