Ana sayfa Dizi Haberleri Maria ile Mustafa güzel ama Hilmi Cem İntepe ile Jessica May için sorun var!

Maria ile Mustafa güzel ama Hilmi Cem İntepe ile Jessica May için sorun var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yeni dizisi Maria ile Mustafa 6 Eylül Pazar akşamı başlıyor. Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent’in başrollerinde yer aldığı dizi bir aşk öyküsü ve dram projesi… Ünlü yönetmen Faruk Teber’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin çekimleri Ürgüp’te devam ediyor.

Kapadokya’nın güzelliklerinin de yansıtılacağı dizide Kolombiya’dan gelen Maria ile bölgenin tanınmış ailelerinden Mustafa’nın aşkına şahit olacaksınız. Büyük zorluklar ve büyük acılar yaşanacak olan bu aşk hikayesinin büyük ilgi göreceği sosyal medyada yer alan yorumlardan anlaşılıyor.

Dizide Hilmi Cem İntepe ile Jessica May uyumu başarılı bulunmasına rağmen iki oyuncu arasındaki görünüş farklılığı dikkat çekiyor. Hilmi Cem İntepe 19 Mayıs 1992 doğumlu ve 28 yaşında. Jessica May ise 5 Aralık 1993 doğumlu ve 26 yaşında…

İki ünlü isim arasında yaş farkı pek yok ama görünüş farkı izleyicinin gözünü ısırıyor. Jessica May, daha olgun dururken partneri ise daha genç gözüküyor. İşte bu görünüş farklılığı dışında ikili arasında her şey gayet iyi.

“Hilmi Cem, Jessica’nın yanında kardeşi gibi duruyor” şeklinde mesaj bırakan izleyiciler, bu detay dışında bir sorun görmediklerini, dizinin ilgi çekici olduğunu belirten yorumlarda bulundu.

Yeni Gelin dizisiyle parlayan Jessica May için Maria ile Mustafa dizisi gönüllerde yer alma, akıllara yazılma anlamında çok önemli bir adım oldu.