Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde bir cümle ile ne derin bir acıya parmak bastılar

Kırmızı Oda dizisinde bir cümle ile ne derin bir acıya parmak bastılar

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisi 18. yeni bölümü ile yine izleyicilerine fazlasıyla etkileyecek… Burcu Biricik’in Boncuk karakterinin hikayesi iyice derinleşecek… Boncuk’un düştüğü büyük aşk izleyicileri de derinden etkileyecek…

Geçtiğimiz hafta Kumru karakteri ile yapıma katılan Aslıhan Gürbüz, 3 yılın ardından hayranları ile yeniden ekranda buluşmuştu. Oyuncu, sağlık sorunları nedeniyle Ufak Tefek Cinayetler dizisinde sorunlar yaşamış, sonrasında da hayatını değiştirmişti. Uzun süre doğa ile iç içe yaşayan ve setlerden de uzak kalan Aslıhan Gürbüz’ün Kumru karakteri ile ekrana dönüşü büyük ilgi gördü.

Kırmızı Oda dizisinde bir cümle ile ne derin bir acıya parmak bastılar 9

Kırmızı Oda dizisinde Boncuk ve Kumru karakterlerinin hikayeleri 18. bölümün de çok ilgi görmesini sağlayacak. Bir de öyle bir cümle var ki, izlerken birçok kişinin tüyleri diken diken olacak. Belki de hayatlarında yaşadıkları en önemli sorunlardan birisini yeniden hatırlayacaklar.

“Bir kız çocuğu babasına sığınamayacaksa kime sığınır?” İşte Sema Keçik’in canlandırdığı Selvi’nin ağzından çıkan bu sözün anlamı çok derin. Kız çocuklarının babasından göremediği ilgi ve sevgiyi farklı şekilde bulma çabalarının hayatlarında ne büyük yaralar açabildiğinin birçok örneği var.

Kırmızı Oda dizisi yine mesajlarıyla, etkili sahneleriyle ve güçlü oyunculuk performanslarıyla geliyor. İşte 18. bölüm fragmanı: