Ana sayfa Dizi Haberleri Nereden nereye be Mehdi usta! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bir tokat daha geliyor!

Nereden nereye be Mehdi usta! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bir tokat daha geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarının sevilen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir, son haftalarda heyecan dolu bölümleri ile izleyicilerini ekrana mıknatıs gibi çekiyor. Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol ikilisine Engin Öztürk’ün de katılması ile güçlenen dizinin hikayesi, bir hayat dersi olarak da ortaya çıkıyor.

Mahallesinde sevilen, sayılan ve düzgün bir kişiliği olduğu sanısıyla saygı gören Mehdi usta, kadına şiddetin bir figürü olup çıktı… Hem de bu şiddeti çok sevdiği ve evlendiği eşi Zeynep’e karşı yaptı. Hem de tüm bunları yaparken hiç onun ne hissettiğini düşünmeden gerçekleştirdi. Sevginin tek taraflı olduğunu sandı. En çok kendisinin sevdiğini ve bu sevgisinin her türlü hatasını kapatabileceğine inandı. Ne çok insana ders oldu bu sahneler.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde 26. bölüm 30 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden ikinci fragman yayınlandı ve Mehdi’ye bir tokat daha geliyor. Mehdi’nin Zeynep’e yaptıklarından sonra gözü açılan Benal, çocuğunu kucağına aldı. Ama Mehdi’ye bir tokat da ondan geliyor. Mehdi, Benal ile evlenmeyi kabul ediyor ama Benal’in yanıtı bir tokat gibi yüzüne çarpıyor: “Ben etmedim ama…”

Nereden nereye be Mehdi usta! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bir tokat daha geliyor! 7

Mehdi, nikahı kabul etse de Benal etmediğini söylüyor. Benal’in bu tavrını çok seven izleyiciler, “Yürü be Benal seni de güçlü görmek istiyoruz” diyerek Mehdi’ye çizgiyi çekmesini istiyor.

Barış ile Zeynep ise büyük bir aşka yelken açacak gibi duruyorlar ama problemler bitmiyor. Zeynep’in babası olay çıkartıyor. Barış’ın kardeşi Savaş ise ağabeyinden Zeynep ile arkadaş kalmasını, sevgili olmamasını istiyor.

Doğduğun Ev Kaderindin yine yürek yakacak sahneleriyle ve ilgi çeken yeni bölümü ile geliyor. İşte 30 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan 26. bölümden 2.fragman: