Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırmızı Oda dizisinde herkesin merakla beklediği o an geldi!

Kırmızı Oda dizisinde herkesin merakla beklediği o an geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisi, şu ana kadar çok iyi sonuçlar alarak bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi oldu. Dizinin kemik bir izleyici kitlesi de oluştu. Sonuçların iyi gelmesinde konuk oyuncuların performansı ve hikayelerin izleyicileri derinden etkilemesi de önemli faktörler arasında bulunuyor.

Binnur Kaya’nın güçlü oyunculuk performansıyla da dikkat çeken dizinin 16. yeni bölümü 18 Aralık akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde neler olalacağının bazı detayları da belli oldu. Burcu Biricik’in Alya karakteri ile büyük olay yaratan Melisa Sözen’in ayrılmasından sonra diziye katılması çok önemli bir gelişme oldu.

Alya’yı geride bırakmakta zorlanmayan izleyiciler Boncuk karakterine hayran kaldı. Biricik de sosyal medya hesabından bu karakteri çok sevdiğini belirten mesajıyla Kırmızı Oda’da yer almaktan duyduğu mutluluğu anlatmıştı.

Boncuk, 16. bölüme de damgasını vuracak. İzleyicilerin beklediği gün de geldi. Ermişlerden izin alan Boncuk, içini Doktor hanıma dökmeye karar verdi. İşte 16. yeni bölümde karakterin hikayesinin ayrıntılarını izleyeceksiniz.

Boncuk, bir yandan ermişlerin sözüyle başka biriyle evlendirilmek için gün sayarken; bir yandan da Doktor Hanım’a her şeyi anlatabilmek için ermişlerden izin alınca yeni bölümde içini döküyor. ‘Kırmızı Oda’nın 16’ncı bölümünde Doktor Hanım sorularıyla Boncuk’u geçmişine dair konuşturuyor ve halüsinasyonlarına çözüm arıyor.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ve TV8 ekranında yayınlanan tüm bölümleriyle reytinglerin zirvesinde yer alan ‘Kırmızı Oda’nın 16. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.