Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’e bir karakter daha katıldı, sırlar ortaya dökülüyor!

Doğduğun Ev Kaderindir’e bir karakter daha katıldı, sırlar ortaya dökülüyor!

tarafından ker_def

TV8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. sezonu çok heyecanlı ilerliyor. Hikayede Mehdi’nin psikopat tavırlar sergilemesi ve Barış’ın da Zeynep’e kol kanat germesi yeni bölümün ana teması olacak. Ayrıca Zeynep, Barış’ın hayatındaki ilk sırlarla da tanışacak.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrollerinde yer aldığı diziye, Barış olarak katılan Engin Öztürk, hikayede güçlü bir yere kavuştu. Şimdi de Barış’ın üstün yetenekli kardeşi Savaş ile karşılaşacaksınız.

Dizinin yeni karakteri herkesi fazlasıyla şaşırtacak. Dizinin 16 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak 24. bölümünde “Savaş” karakteriyle Kaan Altay Köprülü’yü izleyeceksiniz.

Doğduğun Ev Kaderindir'e bir karakter daha katıldı, sırlar ortaya dökülüyor! 17

Barış Bey’in sırrı nedir? İşte bu sorunun yanıtı da verilecek. Barış’ın kendisinden beş yaş küçük kardeşi Savaş, geçirdiği bir kaza sonrası felç kalan, üstün zekalı, içine kapanık biridir.

Ağabeyi Barış’la arasında çocukluğundan bu yana süren bir sevgi nefret ilişkisi vardır. Barış, kardeşi Savaş’ı herkesten saklar, zaten Savaş da herkesten saklanır. Zeynep hariç…

İşte dizinin 24. yeni bölümünden 2. fragman: