Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinde öyle kötü bir şey oldu ki, içiniz kaldırmayacak!

Hercai dizisinde öyle kötü bir şey oldu ki, içiniz kaldırmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Hercai dizisinin şimdiye kadar yayınlanan 51 bölümünde yaşananlari bir kenara koyun. 52. yeni bölümde öyle anlara şahit olacaksınız ki, içiniz daha önce hiçbir sahnede bu kadar parçanlanmamıştır.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı dizi, 3. sezonu ile yoluna devam ederken, hikayesindeki büyük değişimler de reyting olarak total grubunda çok iyi noktalara gelmesini sağladı. İlk iki sezonun ardından düşük başlayan 3. sezonda hikaye sayesinde yaşanan bu toparlanma, izleyicilerin de her yeni bölümü daha bir merakla beklemesini sağlıyor.

Reyyan ve Miran’ın bebeklerinin olacağını duyan dizi hayranları bir hayli mutlu olmuştu.İki karakterin aşkını yeterince izleyemeyen ve bundan şikayet eden dizi hayranları, senaryonun bebek konusunda açılım sağlaması ile çok umutlandı.

Ancak 52. yeni bölümde Reyyan’ın bebeklerini kaybetmiş olabileceği iması var ki, herkesin içini fazlasıyla yakacak. “Bebeklerden birisi melek olmuş” diyerek ikizlerin sadece birinin yaşadığı sözü 52. bölüm fragmanında yer aldı. İzleyiciler ise sosyal medyada yaptıkları yorumlarda içlerinin parçalandığını kendilerine kötü hissettiklerine yazdılar.

Reyyan’ın Hazar gönderdi diye yediği tatlıdan sonra rahatsızlandığını söylemesi ama Hazar’ın böyle bir şey yapmadığını ifade etmesi olayları farklı bir boyuta taşıdı. Miran adeta çıldırıyor. “Evladımı öldürdü o benim” diyerek hışımla evden çıkan Miran’ın bu sözleri izleyicileri bir hayli kötü etkiledi.

Reyyan’ın “Benim evladım iyi, iyi benim evladım” şeklindeki ifadesi ise Hercai hayranlarını bir hayli üzdü. Reyyan ve Miran, bebek sevinci yaşayacak mı henüz bilinmiyor. Ancak senaryonun gidişatı hikayeyi daha da germek ve farklı olayların gelişmesini sağlamak için bebeklerin ölmesi üzerine oturtulmuş olabilir.

Hercai dizisinin 52. bölümü bir hayli yürek yakacak. İşte 18 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümden ilk fragman: