Ana sayfa Sosyal Medya Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrolündeki Arıza dizisinin başarısı göze batıyor!

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrolündeki Arıza dizisinin başarısı göze batıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşan Arıza dizisinin aksiyon dolu sahneleri, hiç bitmeyen temposu ve hikayenin de izleyicileri sarması ile reytingler düşmüyor, izleyici ekran başında mest oluyor.

Birçok dizi reyting sorunu yaşarken Arıza’nın bu kadar iyi bir noktada olması da göze batıyor. Çünkü, Pazar akşamları aslında Arıza’nın karşısında sadece Menajerimi Ara dizisi güçlü şekilde duruyor. atv’nin Maria ile Mustafa ve TRT1’in Tövbeler Olsun dizileri artık varlık gösteremiyor. Öğretmen dizisi de Fox TV’nin yanlış adımları ile zaten final yolunda ve Arıza için sorun teşkil etmiyor.

Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş’ın etkileyici performansı ile göz doldurduğu Arıza dizisinin ilk 8 bölümü yayınlandı. 8 Kasım akşamı da 9. bölümü izleyeceksiniz. Dizinin gidişatına yönelik izleyicilerin sosyal medyada yaptıları yorumlar çok olumlu…

Hem Tolga Sarıtaş’a büyük bir güven var hem de dizinin hikayesinin gidişatı beğeni topluyor…

Sosyal medyaya düşen izleyici yorumları da Arıza dizisinin bu sezon başarıyla yoluna devam edebileceğini anlatmaya yetiyor. İşte o yorumlardan bazıları:

“İlk defa bir diziyi böyle 4 gözle bekliyorum, Siz ne yapmışsınız ya efsane bir dizi reyting kurbanı olmaz inşallah.”

“Çok güzel gidiyor bu dizi… Her hafta çıtayı yükseltiyorsunuz.”

“İnanılmaz bir dizi, inşallah ömrü uzun sürer… Arıza yine beklenmedik yerden vurdun seyirciyi aksiyon, atraksiyon, heyecan, hüzün, sevinç, adeta duygu karmaşası…”