Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırmızı Oda dizisinde Salih Bademci farkını hissettirdi!

Kırmızı Oda dizisinde Salih Bademci farkını hissettirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümü ile izleyicileri derinden etkileyen Kırmızı Oda dizisinin 2. bölümü de heyecan ile bekleniyor. Cuma akşamları için iyi bir alternatif olan dizi, Binnur Kaya’nın müthiş performansı ile adeta ekranda güneş gibi açtı…

Toplumsal sorunları da ele alan yapımın, izleyicilerin kendi hayatlarından birçok detay bulabileceği gerçek hayata dayanan hikayeleri de acı olsa da izleyicileri ekran başına toplamayı başardı.

Kırmızı Oda, tv8 ekranında ülkenin sorunlarını anlatan yapımlardan birisi olarak farkını sergiliyor. Dram üzerine kurulan hikayeler olsa da zaman zaman mutluluklar da yapımda yer alıyor…

Psikiyatri kliniği sahibi bir psikiyatristi canlandıran Binnur Kaya, verdiği mesajlarla da ekran başındaki izleyicileri bir hayli etkilemekte… Hayata dair farklı bakış açısı geliştirmek için olsun, sorunların derinlerine inip nedenlerini anlamaya yönelik empati geliştirme olsun, Kırmızı Oda’nın önemli bir toplumsal işlevi olduğu ortaya çıkıyor.

Psikologun sözleri üzerine izleyicilerin aldıkları yeni fikirler ve deneyimler hayatlarına da etki edecek derecede önemli… Bu durumu sosyal medyadaki yorumlardan görebilirsiniz. İzleyiciler Kırmızı Oda dizisinden çok etkilendi ve 11 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan 2. bölüm de merakla bekleniyor.

Salih Bademci’nin sergilediği performans da izleyiciler tarafından takdir ile karşılanıyor. En son İstanbullu Gelin dizisinde Fikret Boran karakteri ile müthiş bir performans ortaya koyan ünlü oyuncu, Kırmızı Oda dizisinde de Mehmet karakteri ile göz dolduruyor. Bademci’nin rolünü oynamayıp yaşadığını belirten hayranları, performansından son derece memnun.

İşte 2. bölümden ön izleme görüntüleri: