Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisindeki o iki oyuncuya biraz haksızlık mı yapılıyor ne?

Kırmızı Oda dizisindeki o iki oyuncuya biraz haksızlık mı yapılıyor ne?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, yeni sezona damgasını vuran ve çok konuşulan yapımlardan birisi oldu. Konuk oyuncuların 4-5 bölüm yer alıp çok konuşulan karakterlere imza attığı dizide, geçtiğimiz haftalara Meliha karakteriyle Evrim Alasya damga vurmuş ve hikayesi bitince ayrılmıştı.

Aynı dönemde yine çok konuşulan bir başka karakter Alya’nın da hikayesini dinlemeye başladık. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarının gerçek yaşamlarından esinlenilen Alya karakteri, aslında İstanbullu Gelin dizisine de konu oldu. Ancak bambaşka bir şekilde yer aldı ekranda.

Şimdi İstanbullu Gelin’deki o hikayenin gerçeğini izliyoruz Kırmızı Oda’da. Onu da bize Alya anlatıyor. O konak, babaannesi, anne ve babası hepsinin gerçek hayattan alınan hikayelerini Alya’nın ağzından dinliyoruz.

Doktor Hanım’a yaşadıklarını anlatan Alya, büyüdüğü o konağı ve ailesiyle yaşadığı travmatik olayları bir bir anlatmaya başladığından beri izleyenler de dehşet içinde izliyor. Yaşadıklarına gerçekten inanamayan izleyici, son bölümde ise annesinin kendisini bir sandalyeye bağladıktan sonra kendisini asması ve saatlerce onunla birlikte orada kalmasını dinleyince şoka uğradı.

Alya’nın hikayesini anlatmaya başladığı andan beri çok konuşulan kişi hep Melisa Sözen oldu. Sözen, başarılı oyunculuğu, performansı ile yine adeta oyunculuk dersi veriyor ekrandan ve büyük beğeni toplamakta. Sosyal medyada da pek çok övgü dolu yorum alıyor.

Kırmızı Oda dizisindeki o iki oyuncuya biraz haksızlık mı yapılıyor ne? 8

Ancak unutulan bir durum var ki izleyicilerden pek çoğu, özellikle yayınlanan o dehşet sahneyle birlikte adı çok da anılmayan iki isme dikkat çekmekte. Kim mi onlar? Melisa Sözen’in oynadığı Alya’nın çocukluğunu canlandıran 7 yaşındaki küçük oyuncu Nazlı Irmak Tanrıverdi ile annesini büyük bir başarı ile oynayan Cemre Melis Çınar.

Nazlı Irmak Tanrıverdi, 7 yaşında. Kırmızı Oda dizisi de onun ilk deneyimi. Ancak o kadar başarılı bir iş çıkarıyor ki muhtemelen onu önümüzdeki günlerde başka dizilerde de çokça göreceğiz.

Kırmızı Oda dizisindeki o iki oyuncuya biraz haksızlık mı yapılıyor ne? 9

Cemre Melis Çınar ise 1991 Ankara doğumlu bir oyuncu. 2005 yılından beri oyunculuk yapıyor. Yaralı Kuşlar, Bir Umut Yeter, Kaçak Gelinler, Elif, Arka Sokaklar ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde de rol almış bir isim.

İşte Alya’nın herkesi dehşete düşüren o dehşet anları…