Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırmızı Oda dizisine Aslıhan Gürbüz çok şaşırtacak bir hikayeyle geliyor

Kırmızı Oda dizisine Aslıhan Gürbüz çok şaşırtacak bir hikayeyle geliyor

tarafından ker_def

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, on yedinci bölümü ile 25 Aralık Cuma akşamı TV8’de olacak.

Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı olan Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. İşte tüm detaylar: Selvi (Sema Keçik); tek başına dışarı çıkmayı başarınca yıllardır gitmek istediği yere vardığındaki hislerini Doktor Hanım’la paylaşır. Hediye (Sezin Akbaşoğulları) öz annesiyle ilişkisini ilerletince kendi hayatından yeniden vazgeçip alıştığı düzene geri dönmenin eşiğine gelirken; Doktor Piraye onun için endişelenir.

Sadık (Onur Bilge) ve Boncuk’un ablası Rezzan (Münire Apaydın), Boncuk’un (Burcu Biricik) yanından ayrılmazken; Boncuk’un yalnız geçirdiği Hollanda günlerinde karşılaştığı Can’a karşı içinde hala bir ukde kaldığı ortaya çıkar.

Başlangıçta oldukça mutlu görünen Kumru (Aslıhan Gürbüz) ise eşi (Fahri Bülent Seyran) kızıyla birlikte bir restorandayken başka bir masada gördüğü adama (Yavuz Bora Koçak) bıçakla saldırmaya kalkıp orada fenalaşır. Doktor Piraye’nin duyguları ağır basınca Doktor Deniz’le yeniden eski günlerine dönerler.

Dizinin kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı yer alıyor…