Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisinin Nihal’i Esra Ronabar yeniden dizilere dönüyor!

Kırmızı Oda dizisinin Nihal’i Esra Ronabar yeniden dizilere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun yıllardır Türk dizi ve sinema dünyasında birbirinden başarılı rolleri ile hafızalarımıza yerleşen Esra Ronabar, 1978 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 2002 yılından bu yana birçok projede yer alan oyuncu, 20 yıllık kariyerine önemli projeler sığdırdı.

Uçurum dizisindeki Nur, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Ilgın ve Cennet’in Gözyaşları’nda ise Arzu olarak izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, Kırmızı Oda dizisinde ise Nihal karakteri ile büyük dikkat çekmişti.

En son kısa süren Benim Hayatım isimli dizide Handan rolü ile ekranda yer alan Esra Ronabar, bu projenin ardından bir süredir dinlenmekteydi. Kendisine gelen projeler arasında Behzat Ç’nin yeni sezonuna katılan oyuncu, heyecanla beklenen bu dizide izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Blu TV için hazırlanan ve 8 bölüm olması beklenen Behzat Ç’nin yeni sezonunda hikayenin de Erdal Beşikçioğlu’nu ikna etmiş olması önemli bir gelişme olarak konuşuluyor.

Kırmızı Oda dizisinin Nihal'i Esra Ronabar yeniden dizilere dönüyor! 31

Esra Ronabar da bu dizinin kadrosuna katılan Gökçe Eyüboğlu ve Burak Dakak ile birlikte sete çıkacak. Yakında çekimlerinin başlaması beklenen Behzat Ç dizisinin yenilenen bölümünün ismi “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi” olarak belirlendi.

Devrim Yalçın’ın yönetmen olarak yer aldığı dizide daha önceki ekipten Ege Aydan, Berkan Şal ve İnanç Konukçu gibi isimler de yer alacak.

Behzat Ç’yi heyecanla bekleyen milyonlarca izleyici var ve 8 bölümlük bu yeni dönemin başarılı olması ile birlikte başka sezonların da çekilmesi gündeme gelebilir.

Esra Ronabar’ın Behzat Ç’nin hikayesinde nasıl bir rolde yer alacağı da şimdiden merak konusu oldu.