Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel’in uzun zamandır beklenen projesi ortaya çıkar çıkmaz oyuncu kadrosuyla damgayı vurdu!

Gülse Birsel’in uzun zamandır beklenen projesi ortaya çıkar çıkmaz oyuncu kadrosuyla damgayı vurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yazdığı senaryolarla komedi türünde pek çok dizi ve filme imza atan Gülse Birsel’in yeni projeleri uzun süredir bekleniyordu. Jet Sosyete dizisinin ardından bir süre dinlenen Birsel, hem oyunculuk yapıp hem de senaryosunu yazdığı diziyle birlikte çok yorulmuştu. Ekranda her bölümü 120 dakikayı geçen dizileri hem yazıp hem oynuyor olması, Birsel’i Jet Sosyete ile fazlasıyla zorlamıştı.

Birsel, yorulduğunu yaptığı sosyal medya paylaşımları ve röportajlarında da dile getiriyordu. Hatta daha kısa sürelere inmediği sürece ekrana bir proje yapmayı düşünmediğini de belirtmişti. Hayranları ondan yeni projeler beklese de Gülse Birsel biraz uzak durmayı seçti.

Bir süre önce yeniden yazmaya başladığı, dizi ve film projesi olduğunu sosyal medyadan duyuran ünlü senarist ve oyuncu, hayranlarını da sevindirmişti. Birsel’in hazır olan projelerinden birisi hayata geçirilmeye başlandı şu sıralar!

Güçlü kalemi ile beğeni toplayan ünlü senaristin hikayesini yazdığı filmin Disney Plus için çekileceği kısa bir süre önce belli oldu. Gülse Birsel’in Yılbaşı ismini taşıyan filminin yapımcılığını BKM üstleniyor. TV100’ün haberine göre filmin oyuncu kadrosu ise izleyicinin projeyi çok daha büyük bir merakla takip etmesini sağlayacak isimlerden oluşmakta!

Gülse Birsel'in uzun zamandır beklenen projesi ortaya çıkar çıkmaz oyuncu kadrosuyla damgayı vurdu! 1

Önümüzdeki günlerde çokça konuşacağımız filmde, hepsi birbirinden başarılı ve komedide kendisini ispatlamış isimlerden oluşuyor. Gülse Birsel’in daha önceki projelerinde de birlikte çalıştığı iki isim Cengiz Bozkurt ve İrem Sak yeni filminde de yer alacak.

Son derece sürpriz olan bir isim ise kadroda hemen dikkati çekiyor! Genç kuşağın başarılı oyuncularından Alina Boz da Yılbaşı filminin kadrosunda! Dizilerde hep dram hikayeleriyle izlemeye alıştığımız Alina Boz’u bu kez bir komedide görecek olmak, hayranları için de heyecanlı bir süreç olacak!

Gülse Birsel'in uzun zamandır beklenen projesi ortaya çıkar çıkmaz oyuncu kadrosuyla damgayı vurdu! 2

Komedide görmek için sabırsızlandığımız Ezgi Mola da kadroda. Oyuncu, iki sezondur Masumlar Apartmanı dizisi ile dramdaki yeteneğini bir kez daha ortaya koymuştu. Mola’yı çok yakıştığı komedide tekrar izlemek ise güzel bir sürpriz olacak.

Gülse Birsel'in uzun zamandır beklenen projesi ortaya çıkar çıkmaz oyuncu kadrosuyla damgayı vurdu! 3

Behzat Ç ile tanınan ve Menajerimi Ara dizisiyle de çok beğenilen Fatih Artman da Yılbaşı filminin kadrosunda. Yine birbirinden başarılı oyuncular Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri de filmin diğer oyuncuları arasında yer alıyor.

Böylesi güçlü ve özel bir kadro ile yoluna başlayan Yılbaşı filmi için izleyici merakla bekleyişe geçti! Yılbaşı gecesi bir sitede yaşanan komik olayların anlatılacağı filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan yapıyor. Kadronun netleşmesinden sonra da okuma provalarına başlanıldı. Hazırlıkların bitmesinden sonra da çekimlere geçilecek…