Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu, düğün öncesi damatlık provasında! İşte seçimi…

Serkan Çayoğlu, düğün öncesi damatlık provasında! İşte seçimi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2014 yılında ekrana gelmeye başlayan ve iki sezon süren Kiraz Mevsimi  dizisinde Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel partner olmuşlardı. Bu dizideki ekran uyumları çok beğenilen iki oyuncu, dizi setinde aşk yaşamaya başlamışlardı. Aşkları o günden bugüne katlanarak büyüyen iki oyuncu, evlenmeye karar verdiler.

Oyunculukları ile çok beğenilen, ilişkileri ile gözlerden uzak, sade bir hayat süren çift, 19 Haziran’da nişan töreni yapmışlardı. Gürel ve Çayoğlu, aileleri, sevdikleri ile birlikte nişan törenlerinde yine sade görüntüleriyle beğeni topladılar.

İkisi de çok başarılı işlere imza atan çift, hayranlarını da habersiz bırakmadı ve sosyal medyadan nişan törenlerinden çeşitli fotoğraflarla birlikte mutluluklarını paylaştılar. Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, işleri nedeniyle bir süre ayrı kalmışlardı.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde oynayan Serkan Çayoğlu, bir sezon boyunca Kıbrıs’ta dizi çekimindeydi. Özge Gürel, zaman zaman Kıbrıs’a sevgilisini ziyarete gitse de uzun dönem ayrı kaldılar. Evleneceklerini bir süre önce duyuran çiftin düğünlerini bu yaz yapacakları biliniyordu. Sürpriz nişan töreninin ardından romantik bir düğün ve nikah mekanı seçtikleri de sonra ortaya çıktı.

Serkan Çayoğlu, düğün öncesi damatlık provasında! İşte seçimi... 8

7 yıldır mutlu bir beraberlikleri olan çiftin Türkiye’deki nişanlarının ardından, Serkan Çayoğlu’nun ailesinin yaşadığı Almanya’da bir nikah kıyacakları öğrenildi. 16 Temmuz’da yapılacak nikahın ardından ise İtalya’da bir düğün planladıkları da bir süre önce ortaya çıkmıştı.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti, şu sıralar 16 Temmuz’daki nikah törenleri için damatlık ve nikah hazırlıklarını yapıyorlar. Serkan Çayoğlu, ünlü marka Levon Kordonciyan imzalı bir damatlık giyecek. Prova sırasında çekilen bir fotoğrafıyla, siyah bir damatlık seçtiğini de göstermiş oldu.

Serkan Çayoğlu, düğün öncesi damatlık provasında! İşte seçimi... 9

Bu arada Özge Gürel’in Almanya’daki nikahta giyeceği gelinlik ise merak konusu. Çiftin ayrıca 13 Ağustos’ta son derece romantik bir mekan olan İtalya’nın Verona kentindeki düğünleri de ayrı bir merak konusu.  Romeo ve Juliet’in ölümsüz aşkının izlerini taşıyan Verona’da yapacakları düğün, çiftin hayatları boyunca unutamayacakları bir anı olacak…