Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın Meliha’sı Evrim Alasya, bu sefer Akrep dizisinde olay yaptı!

Kırmızı Oda’nın Meliha’sı Evrim Alasya, bu sefer Akrep dizisinde olay yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Evrim Alasya, bu sezon sergilediği performans ile dikkatleri en çok çeken isimlerden birisi oldu. İlk olarak Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterine hayat veren oyuncu, öyle başarılı bir oyunculuk sergiledi ki, adeta karakterini yaşadı.

Meliha’nın yaşadığı tüm acılar da Kırmızı Oda’nın kasvetli yapısında büyük reytingler getirdi hem kanal sevindi hem dizi yükseldi hem de Evrim Alasya yeniden hatırladı. Ünlü oyuncu sonrasında ise Star TV ekranında Akrep dizisine başladı.

Ferda karakterine hayat veren Alasya, yine çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Annesiz büyümenin verdiği hırsın, annesini bulunda ona kötülük yaparak çıkartmaya çalışan Ferda, aslında annesinin gücünün kendisinin olması gerektiğini düşünüyor, tüm bunları da güç ve para için yapıyor.

Dizide Demet Akbağ ile çok başarılı bir performans ortaya koyan Evrim Alasya’nın dramın ağırlığını hissettireceği 7. bölümdeki halleri de çok konuşulacak. 22 Ocak Cuma yani bu akşam yayınlanacak olan 7. bölümde annesinin yaptığı böreği yiyen Ferda’nın sözleri de derinden etkileyecek.

“Anne yemeği böyle oluyormuş demek ki, okulda bir arkadaşım vardı. Onun annesi de böyle börek yapardı. Ama böylesini yemedim. Beni 9 ay karnında taşıdın. Ben de sendendim, senindim. Ama bir lokma yemeğini yiyebilmek için 40 yıl bekledim. Beni neden bıraktın anne.”

Kırmızı Oda'nın Meliha'sı Evrim Alasya, bu sefer Akrep dizisinde olay yaptı! 7

Perihan’ın kızının bu sözlerine karşı söylediği sözler de önemli. Hem karnında taşıdığında hem de kucağına aldığında ondan hep nefret ettiğini söyledi.

Perihan şöyle diyor: “Çok gençtim,o baban olacak iğrenç yaratık bana zorla sahip olduğunda sonra sen doğdun. Ayağıma bir pranga gibi. Senin varlığın, eziyetin, işkencenin sürmesi demekti. Hayatımın sonuna kadar orada kalacağım sandım, seni kucağıma verdiklerinde. Sonunda kaçtım.”

Perihan’ın daha minikken yüzünü bile görmek istemediği gerçeği Ferda’yı çok kötü etkiliyor. O anlarda ise Evrim Alasya yine oyunculuğunu konuşturdu, Demet Akbağ ile karşılıklı bir resital sergiledi.

Ferda ve Perihan’ın diş biledikleri anları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.